Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Good Gout BIO Ratatouille s quinoou (190 g)

5 1 hodnotení
3,59 €

Good Gout BIO Ratatouille s quinoou (190 g)

Postarajte sa o spokojné bruško vášho drobčeka. Podávajte mu detskú výživu, ktorá je vyrobená z vybraných surovín prémiovej kvality z ekologického poľnohospodárstva a rovnako je veľmi chutná. Zeleninový BIO príkrm Ratatouille s quinou zachutí aj tým najvyberavejším jazýčkom. Suroviny pochádzajú výlučne z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Príkrm Good Gout BIO je určený pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Táto bezlepková detská výživa je vyrábaná vo Francúzsku, následne bola sterilizovaná a tepelne upravená.

Kľúčové vlastnosti príkrmu Good Gout BIO Ratatouille s quinou (190 g)

  • Z prémiových surovín z ekologického poľnohospodárstva
  • Zeleninová detská výživa v BIO kvalite pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Príkrm Good Gout BIO Ratatouille s quinou
  • Sterilizované a tepelne upravené
  • Vyrobené vo Francúzsku

Zloženie:
8,5 % bio cuketa, 18 % bio baklažán, 16 % dužina z bio paradajok, 11 % bio paradajky, voda z varenia, 8 % bio cibuľa, 7 % bio quinoa, 1 % bio extra panenský olivový olej.

Výživové údaje na 100 g:
Energia 208 kJ/50 kcal, tuk 1,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g, sacharidy 5,7 g, z toho cukry 2,5 g, vláknina 2,8 g, bielkoviny 1,8 g, stopové množstvo soli.

Skladovanie:
Pred otvorením uchovávajte pri izbovej teplote, po otvorení v chladničke max. 24 hodín.

Príprava:
Vo vodnom kúpeli – je odporúčaný ako najvhodnejší. Jedlo ohrievajte po dobu 2 – 3 minúty. Pokropte studenou vodou, chvíľu počkajte a potom kryt odstráňte. Skontrolujte teplotu a môžete podávať.
V mikrovlnnej rúre – príprava je rýchlejšia, stačí prepichnúť veko a ohrievať po dobu 30 sekúnd na 850 W. Zložte veko, premiešajte a skontrolujte teplotu.

Hmotnosť:
190 g

Zloženie

28,5 % bio cuketa, 18 % bio baklažán, 16 % dužina z bio paradajok, 11 % bio paradajky, voda z varenia, 8 % bio cibuľa, 7 % bio quinoa, 1 % bio extra panenský olivový olej. Bez lepku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 190 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Bio kvalita
Kód:  BABY167062
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3770002327043

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07