Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Good Gout BIO Mrkva s farmárskym kuriatkom (190 g)

5 1 hodnotení
3,80 €

Good Gout BIO Mrkva s farmárskym kuriatkom (190 g)

Postarajte sa o spokojné bruško vášho drobčeka. Podávajte mu detskú výživu, ktorá je vyrobená z vybraných surovín prémiovej kvality z ekologického poľnohospodárstva a je aj veľmi chutná. Mäsovo-zeleninový BIO príkrm Mrkva s farmárskym kuraťom od Good Gout zachutí aj tým najvyberavejším jazýčkom. Kuracie mäso pochádza výlučne z kontrolovaných chovov. K tomu lahodná mrkva, zemiaky, šťava z klementínok a kvapka olivového oleja dodajú pokrmu finálnu chuťovú bodku. Príkrm Good Gout BIO je určený pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Táto bezlepková detská výživa je vyrábaná vo Francúzsku, následne bola sterilizovaná a tepelne upravená.

Kľúčové vlastnosti príkrmu Good Gout BIO Mrkva s farmárskym kuraťom (190 g)

  • Z prémiových surovín z ekologického poľnohospodárstva
  • Mäsovo-zeleninová detská výživa v BIO kvalite pre deti od ukončeného 6. mesiaca
  • Príkrm Good Gout BIO Mrkva s farmárskym kuraťom z kontrolovaných chovov
  • S mrkvou, zemiakmi, šťavou z klementínok aj kvapkou olivového oleja
  • Sterilizované a tepelne upravené
  • Vyrobené vo Francúzsku

Zloženie:
60 % mrkva, 13,5 % zemiaky, 10 % šťava z klementínok, 8 % kurča z ekologického poľnohospodárstva, voda z varenia, 1 % bio extra panenský olivový olej.

Výživové údaje na 100 g:
Energia 224 kJ/54 kcal, tuk 2,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g, sacharidy 4,4 g, z toho cukry 3 g, vláknina 2,2 g, bielkoviny 2,1 g, soľ 0,05 g.

Skladovanie:
Pred otvorením uchovávajte pri izbovej teplote, po otvorení v chladničke max. 24 hodín.

Príprava:
Vo vodnom kúpeli – je odporúčaný ako najvhodnejší. Jedlo ohrievajte po dobu 2 – 3 minúty. Pokropte studenou vodou, chvíľu počkajte a potom kryt odstráňte. Skontrolujte teplotu a môžete podávať.
V mikrovlnnej rúre – príprava je rýchlejšia, stačí prepichnúť veko a ohrievať po dobu 30 sekúnd na 850 W. Zložte veko, premiešajte a skontrolujte teplotu.

Hmotnosť:
190 g

Zloženie

60 % bio mrkva, 13,5 % bio zemiaky, 10 % bio šťava z klementíniek, 8 % kura z ekologického poľnohospodárstva, voda z varenia, 1 % bio extra panenský olivový olej. Bez lepku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 190 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Bio kvalita

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Druh príkrmu

Druh príkrmu Mäsovo-zeleninový
Kód:  BABY167061
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3770002327012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07