Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Good Gout BIO Mini ryžové koláčiky s jablkami 3× 40 g

5 1 hodnotení
10,90 €

Good Gout BIO Mini ryžové koláčiky s jablkami 3× 40 g

Od michelinských šéfkuchárov a odborníkov na výživu

Na kombináciu potešenia a správnej výživy nie je nič nadprirodzeného. Je však potrebné mať okolo seba tých správnych ľudí. Naši rodičia preto odišli hľadať talentovaných kuchárov. Jednému z nich, majiteľovi francúzskej michelinskej reštaurácie Carré des Sens, potom odovzdali svoje kuchárske žezlo. Ten sa tak o produkty Good Gout už päť rokov stará spolu s tímom z oddelenia výživy Pasteurovho inštitútu vo francúzskom Lille, ktorý našich kuchárov zásobuje cennými radami a odovzdáva im najnovšie odborné vedecké poznatky.
Od rodičov,
pre rodičov
100% bio
produkty
100% vynikajúca
chuť

Good Gout BIO Mini ryžové koláčiky s jablkami 40 g

Jablká hrajú zásadnú úlohu v mnohých príbehoch - stačí si spomenúť na Isaaca Newtona. Je teda prirodzené, že sme sa rozhodli naučiť deti jesť jablká aj v našom ryžovom koláčiku. Chrumkavú štruktúru predstavuje ideálny olovrant pre malé hladné.
Obsahuje len to najlepšie pre spokojné bruško
84% bio biela ryža
16% bio jablčná šťava
štipka vitamínu B1
bez lepku
může obsahovat sóju, mléko a sezam

Prečo pre vaše dieťatko zvoliť mini ryžové koláčiky?

Pretože náš recept je jednoduchý, krátky a úplný: obsahuje len pufované ryžové chlebíčky, ktoré sú ochutené šťavou zo zeleniny a ovocia
Pretože naše výrobky sú 100% bio. Žiadne zo surovín neboli počas pestovania ošetrené GMO, pesticídami ani žiadnymi umelými hnojivami.
Pretože náš obal je ako príťažlivý, tak i praktický. Je znovu uzatvárateľný a zaručí to, že vaše dieťatko bude mať svoju stravu vždy čerstvú.

Čo dobrého sa skrýva v 100 g?

energia

366 kcal
146 kcal*
(1552 KJ / 621 KJ*)

tuky

1 g
0.4 g*
z toho nasýtené
mastné kyseliny:
0.3 g/ 0.1 g*

sacharidy

82 g
33 g*
z toho cukry:
12 g/ 4.7 g*

vláknina

0.6 g
0.3 g*

bielkoviny

7.1 g
2.9 g*

soli

0.02 g
0.01 g*

vitamin b1

0.6 mg
0.24 g*
* hodnota obsiahnutá v jednom balení
Jedno balenie obsahuje 40 g výrobku.

Žili boli jeden otec a jedna mama

Obaja mali záľubu v jedle, takže im nebolo fuk ani to, čo jedia ich deti. Na tanier im teda servírovali len pokrmy, ktorým sami verili a ktoré považovali za najlepšíe. Časom ich napadlo, že by mohli zmeniť svet detskej výživy, keby rovnaké dobroty pripravovali aj pre ostatné deti. Spojili sa teda s ďalšími ľuďmi, vyhľadali najlepších kuchárov a znalcov potravín v krajine a pustili sa do prípravy jedál, ktoré sú kvalitné a navyše deťom chutia. Presvedčte sa sami.
Aby bolo jedlo pre chuťové poháriky čo najlepšie čitateľné, obsahuje vždy jednu hlavnú zložku a u hlavných jedál najmenej 60 % základnej zložky pokrmu. Tú láskyplne dopĺňa len niekoľko ďalších ingrediencií. A prečo? Pretože v jednoduchosti je sila! Recepty sú obohatené netradičnými ingredienciami, ako je sladká mäta, klementinková šťava alebo napríklad bobule jalovca. Všetko v BIO kvalite!
Originálna
receptúra
100% BIO
Jednoduché
zloženie

Mama

Otec

Malé ryžové koláčiky neobsahujú žiadne alergény a neobsahujú lepok. Môžu však obsahovať stopy sóje, mlieka a sezamu.
Zaručujeme, že ryžové koláčiky sú bez umelých dochucovadiel. Ich originálny a skvelá chuť pochádza výlučne z našej koncentrovanej organickej mrkvy a jablkovej šťavy! Farbu majú čučoriedkové vďaka šťave z červenej repy a mrkvovej vďaka mrkvičce.
Vďaka ich súčasne topiaci a chrumkavé štruktúre sú dokonale prispôsobené prvým zubom vášho dieťaťa. A čo viac, vďaka svojim trom príchutiam, čučoriedky, mrkva a jablká, ponúkajú rozmanitú chuť a neobsahujú žiadny pridaný cukor.

Upozornenie

Chcete inú príchuť ryžových koláčikov?

pozrieť ďalšie

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 120 g
Počet ks v balení 3 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bio kvalita

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 10 mesiacov

Jednotlivé zložky

Zložky Jablčné, Ryžové
Kód:  BABY9806
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594200260354

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09