Obnoviť stránku

Good Gout BIO Mini ryžové koláčiky s čučoriedkami (40 g)

5 1 hodnotení
2,69 €

Good Gout BIO Mini ryžové koláčiky s čučoriedkami (40 g)

Mini ryžové koláčiky s čučoriedkami značky Good Gout obsahujú suroviny bio kvality a navyše skvele chutia. Ich základ tvorí ryža spoločne s ovocnými a zeleninovými šťavami a ich koncentrátmi. Deti si ich zamilujú najmä vďaka jemne sladkej chuti iba prirodzene sa vyskytujúceho cukru. Stanú sa skvelým spoločníkom na výlety do prírody, ale aj ako rýchla desiata na doma alebo na cesty. Ryžové koláčiky Good Gout sú vhodné pre deti od ukončených 10 mesiacov a ako rodičov vás iste poteší absencia chemických látok, obsah vitamínu B aj tvar koliesok, ktorý umožňuje dieťaťu pohodlné držanie v ruke. Balenie obsahuje 40 g koláčikov.

Kľúčové vlastnosti Good Gout BIO Mini ryžových koláčikov s čučoriedkami (40 g)

  • Mini ryžové koláčiky s čučoriedkami Good Gout pre deti od ukončených 10 mesiacov
  • V tvare koliesok pre pohodlné držanie
  • Skvelá a rýchla desiata vhodná do školy, škôlky alebo na výlety
  • So surovinami BIO kvality
  • Základ tvorí ryža spoločne s ovocnými a zeleninovými šťavami a ich koncentrátmi
  • Len s prirodzene sa vyskytujúcimi cukrami
  • Balenie obsahuje 40 g mini ryžových koláčikov s čučoriedkami Good Gout

Zloženie: 
58 % bio biela ryža, 25 % bio celozrnná ryža, 16 % koncentrovanej šťavy z bio jabĺk, 0,5 % koncentrát šťavy z bio červenej repy, 0,2 % šťavy z bio čučoriedok, 0,2 % koncentrát šťavy z čiernej mrkvy. Vitamín B1.
Môže obsahovať stopy sóje, mlieka a sezamu.

Výživové údaje na 100 g: 
Energia: 1 670 kJ/394 kcal, tuk: 1,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g, sacharidy: 86,5 g, z toho cukry: 15 g, vláknina: 1,8 g, bielkoviny: 7,1 g, soľ: 0,01 g


Zloženie

58 % bio biela ryža, 25 % bio celozrnná ryža, 16 % koncentrát šťavy z bio jabĺk, 0,5 % koncentrát šťavy z bio repy, 0,2 % šťavy z bio čučoriedok, 0,2 % koncentrát šťavy z čiernej mrkvy. Vitamín B1. Bez lepku. Môže obsahovať stopy SÓJE, MLIEKA a ZOZNAMU. Alergény sú označené VEĽKÝM PÍSMOM.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 10 mesiacov
Kód:  BABY167058
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3770002327685

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03