Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Good Gout BIO Mini bagetky s paradajkami (70 g)

5 2 hodnotení
5,39 €

Good Gout BIO Mini bagetky s paradajkami (70 g)

Mini bagetky s paradajkami značky Good Gout obsahujú suroviny bio kvality a naviac skvelo chutia. Ich základ tvorí celozrnná pšeničná múka spoločne s panenským olivovým olejom a paradajkovým práškom. Deti si ich obľúbia najmä vďaka ich skvelej chuti a tvaru, vďaka ktorému sa im pohodlne budú držať v ruke. Stanú sa skvelým spoločníkom na výlety do prírody, ale aj ako rýchla desiata na doma či von.Bagetky Good Gout sú vhodné pre deti od ukončených 10 mesiacov a ako rodičov vás určite poteší absencia chemických látok, obsah vitamínu B a len prirodzene sa vyskytujúci cukor a soľ. Balenie obsahuje 70 g mini bagetiek s paradajkami. 

Kľúčové vlastnosti Good Gout BIO Mini bagetiek s paradajkami (70 g)

  • Mini bagetky s paradajkami pre deti od ukončených 10 mesiacov
  • Ideálny tvar pre pohodlné držanie v rúčkach
  • Skvelá a rýchla desiata vhodná do školy, škôlky alebo na výlety
  • So surovinami BIO kvality
  • Základ tvorí celozrnná pšeničná múka spoločne s panenským olivovým olejom a paradajkovým práškom
  • Iba s prirodzene sa vyskytujúcimi cukrami a soľou
  • Balenie obsahuje 70 g mini bagetiek s paradajkami Good Gout

Zloženie: 
82,5 % bio celozrnná múka pšeničná (lepok), 10,5 % bio extra panenský olivový olej, 3,3 % bio paradajkový prášok, droždie, bio pšeničný lepok. Môže obsahovať stopy sezamových semienok a sóje.
ALERGÉNY: lepok

Výživové údaje na 100 g: 
Energia: 1 770 kJ/420 kcal, tuk: 11 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g, sacharidy: 65 g, z toho cukry: 3,1 g, vláknina: 6,7 g, bielkoviny: 12 g, soľ: 0,25 g. 

Zloženie

82,5 % bio celozrnná MÚKA pšeničná (lepok), 10,5 % bio extra panenský olivový olej, 3,3 % bio paradajkový prášok, kvasnice, bio pšeničný LEPOK. Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sezamových semienok a SÓJE. Alergény sú označené VEĽKÝM PÍSMOM.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 10 mesiacov
Kód:  BABY167059
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3760269310216

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06