Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Good Gout BIO Jahodové raňajky 3× 70 g

5 4 hodnotení
6,59 €

Good Gout BIO Jahodové raňajky 3× 70 g

Od michelinských šéfkuchárov a odborníkov na výživu

Na kombináciu potešenia a správnej výživy nie je nič nadprirodzeného. Je však potrebné mať okolo seba tých správnych ľudí. Naši rodičia preto odišli hľadať talentovaných kuchárov. Jednému z nich, majiteľovi francúzskej michelinskej reštaurácie Carré des Sens, potom odovzdali svoje kuchárske žezlo. Ten sa tak o produkty Good Gout už päť rokov stará spolu s tímom z oddelenia výživy Pasteurovho inštitútu vo francúzskom Lille, ktorý našich kuchárov zásobuje cennými radami a odovzdáva im najnovšie odborné vedecké poznatky.
Od rodičov,
pre rodičov
100% bio
produkty
100% vynikajúca
chuť

Good Gout BIO Jahodové raňajky 70 g

BIO raňajky prebudí chuťové poháriky detí hneď ráno. v Good Gout jahodových raňajkách sa o prísun energie postará banán, ktorý chuťovo podporí zrelé jahody s kvapkou citróna. Tieto raňajky predstavujú ideálny zdroj vlákniny a vitamínu C.
Obsahuje len to najlepšie pre spokojné bruško
59,5% bio banán
30% bio jahody
5% bio citrónová šťava
3% bio rastlinné oleje
(slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, repkový, slnečnicový, ľanový, konopný
bio rybí olej
1% bio ľanová muka
0,5% bio sezamová múka
bio citrónová šťava
môže obsahovat orechy
môže obsahovat orechy

Prečo pre vaše dieťatko zvoliť raňajky Good Gout?

Pretože náš recept je jednoduchý, krátky a úplný: ľanové semienka, krémová textúra banánov a jahody
Pretože naše výrobky sú 100% bio. Žiadne zo surovín neboli počas pestovania ošetrené GMO, pesticídami ani žiadnymi umelými hnojivami.
Pretože náš obal je ako príťažlivý, tak i praktický. Je znovu uzatvárateľný a zaručí to, že vaše dieťatko bude mať svoju stravu vždy čerstvú.

Čo dobrého sa skrýva v 100 g?

energia

99 kcal
(414 KJ)

tuky

3.3 g
z toho nasýtené
mastné kyseliny:
0.4 g

sacharidy

15 g
z toho cukry:
12 g

vláknina

2 g

bielkoviny

1.2 g

soli

0.02 g

vitamin C

8 mg
32% referenčnej
hodnoty príjmu
Jedno balenie obsahuje 70 g výrobku.

Žili boli jeden otec a jedna mama

Obaja mali záľubu v jedle, takže im nebolo fuk ani to, čo jedia ich deti. Na tanier im teda servírovali len pokrmy, ktorým sami verili a ktoré považovali za najlepšíe. Časom ich napadlo, že by mohli zmeniť svet detskej výživy, keby rovnaké dobroty pripravovali aj pre ostatné deti. Spojili sa teda s ďalšími ľuďmi, vyhľadali najlepších kuchárov a znalcov potravín v krajine a pustili sa do prípravy jedál, ktoré sú kvalitné a navyše deťom chutia. Presvedčte sa sami.
Aby bolo jedlo pre chuťové poháriky čo najlepšie čitateľné, obsahuje vždy jednu hlavnú zložku a u hlavných jedál najmenej 60 % základnej zložky pokrmu. Tú láskyplne dopĺňa len niekoľko ďalších ingrediencií. A prečo? Pretože v jednoduchosti je sila! Recepty sú obohatené netradičnými ingredienciami, ako je sladká mäta, klementinková šťava alebo napríklad bobule jalovca. Všetko v BIO kvalite!
Originálna
receptúra
100% BIO
Jednoduché
zloženie

Mama

Otec

Do misky alebo na lyžicu

Dobre pretrepte.
Vylejte do misky alebo priamo na lyžicu.
Dobrú chuť!

Upozornenie

Chcete inú príchuť raňajok?

pozrieť ďalšie

Zloženie

Banány* 58,3 %, *jahody29,3 % , voda, * rýžová múka 1,3 %, 1,3 % *rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny linolovej, repkový, ľanový), 1 % koncentrát šťávy z * citrónov. *z ekologického poľnohospodárstva. Bezgluténový.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 210 g
Počet ks v balení 3 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bio kvalita

Druh kapsičky

Druh kapsičky Ovocné
Kód:  BABY9799
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594200260323

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19