Obnoviť stránku

GOLDWELL Dualsenses Just Smooth Gift Set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GOLDWELL Dualsenses Just Smooth Gift Set

Darčeková kozmetická súprava Goldwell Dualsenses Just Smooth Gift Set má všetko potrebné na skrotenie nepoddajných a krepatých vlasov. Rad vlasovej starostlivosti pre ženy Just Smooth zo série Dualsenses od kvalitnej značky Goldwell je skvelou voľbou pre vaše krepaté a nepoddajné vlasy. Okamžite po použití vlasy skrotí a zabráni elektrizovaniu a krepovateniu. Unikátna technológia FadeStop minimalizuje blednutie farby. Šampón a kondicionér Just Smooth budú vaše vlasy hýčkať, zabránia ich krepovateniu a urobia ich poddajnejšími pre ľahší styling. A čo medzi umytím? To sa o vaše vlasy postará sprej na ochranu a lesk vlasov Goldwell Just Smooth. Sprej dodá vašim vlasom hodvábnu jemnosť a lesk ich ochráni pred vlhkosťou a krepatením až po dobu 72 hodín. Užívajte si hebké, poddajné vlasy a žiarivú farbu s kozmetickou súpravou Goldwell Dualsenses Just Smooth Gift Set.

Hlavné prednosti darčekovej súpravy Goldwell Dualsenses Just Smooth Gift Set

  • Šampón a kondicionér zo série Just Smooth bráni krepateniu a elektrizovaniu vlasov
  • Unikátna technológia FadeStop minimalizuje vymývanie farebných pigmentov
  • Po umytí sú vlasy poddajné a hodvábne hebké
  • Sprej na ochranu a lesk Goldwell Just Smooth zanechá vlasy lesklé a chránené pred vlhkosťou až na 72 hodín
  • Set Goldwell Dualsenses Just Smooth obsahuje všetko potrebné pre starostlivosť o nepoddajné a krepaté vlasy počas i po umývaní

Zloženie šampónu:
Water/aqua/eau, sodium laureth sulfate, sodium lauroyl sarcosinate, sodium chloride, lauryl hydroxysultaine, peg-3 distearate, amodimethicone, aleurites moluccana seed oil, octyldodecyl pca, sodium pca, salix nigra (willow) bark extract, ethylhexylglycerin, polyquaternium-10, lactic acid, peg-150 pentaerythrityl tetrastearate, ppg-2 hydroxyethyl cocamide, panthenol, glycerin, c12-14 pareth-12, glycyl glycine, butylene glycol, citric acid, ppg-9, sodium acetate, isopropyl alcohol, c11-15 pareth-7, laureth-9, glycoproteins, trideceth-12, acetic acid, sodium benzoate, benzoic acid, phenoxyethanol, fragrance/parfum, linalool, hexyl cinnamal, geraniol.

Zloženie kondicionéra:
WATER/AQUA/EAU, CETEARYL ALCOHOL, STEARTRIMONIUM CHLORIDE, MINERAL OIL/PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINERALE, ISOPROPYL PALMITATE, PANTHENOL, AMODIMETHICONE, ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL, OCTYLDODECYL PCA, SODIUM PCA, SALIX NIGRA (WILLOW) BARK EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCYL GLYCINE, GLYCERIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIDECETH-12, CETRIMONIUM CHLORIDE, GLYOXYLIC ACID, C11-15 PARETH-7, LAURETH-9, GLYCOPROTEINS, ACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, FRAGRANCE/PARFUM, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL.

Zloženie spreje na vlasy:
Hydrofluorocarbon 152A, Pentane, Alcohol Denat., Dimethicone, Polysilicone-28, Bambusa Vulgaris (Bamboo) Shoot Extract, Trimethyl Pentaphenyl Trisiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Water/Aqua/Eau, Isopropyl Alcohol, Alcohol, PEG-8, Fragrance/Parfum, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Dámske

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  VBAL807
Produktové číslo:  4050117276993

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01