Obnoviť stránku

GOLDWELL Deep Reflects Conditioner cool red 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GOLDWELL Deep Reflects Conditioner cool red 200 ml

GOLDWELL Deep Reflects Conditioner cool red je luxusný kondicionér, ktorý je špeciálne vyvinutý pre potreby farbených a tónovaných červených odtieňov vlasov. Tento unikátny kondicionér zachováva lesk a žiarivosť vašej farby, šetrne sa o vaše vlasy stará, dodáva im optimálnu dávku hydratácie a výživy, zanecháva ich jemné, zdravé a žiarivé. Uľahčuje následnú úpravu a rozčesávanie.
Aktívne látky:
Obsiahnutá technológia ScanGloss Systém spolu s Contrast scannerom zabraňuje vymývaniu farby, uchováva jej sýtosť a žiarivosť, hĺbkovo vaše vlasy vyživuje a hydratuje, zachováva jedinečný lesk farby.
Účinky:
Výsledkom používania je dlhotrvajúci sýta a žiarivá farba, vaše vlasy jemné, zdravé, chránené, oslnivo lesklé a hebké na dotyk.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný na všetky typy farbených a tónovaných vlasov.Obsah:200 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL1254
Produktové číslo:  4021609058137

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06