Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GOLDIM Naše Mléko 2, 525 g

4,9 38 hodnotení
17,90 €

GOLDIM Naše Mléko 2, 525 g

Premýšľate nad tým, akú najvhodnejšiu pokračovaciu výživu zvoliť pre svoje bábätko? Na tuzemskom trhu sa momentálne predstavuje nový rad dojčenskej výživy Naše mléko. Ide o dojčenskú výživu na báze kozieho mlieka, ktorá je vhodnou alternatívou k bežne dostupnej dojčenskej výžive z kravského mlieka. Dojčenské mlieko Naše mléko 2 možno odporučiť nielen dojčatám alergickým na kravské mlieko, ale aj všetkým ostatným deťom od 6 do 12 mesiacov veku. Vďaka svojmu zloženiu a vlastnostiam charakteristickým pre kozie mlieko je Naše mléko 2 veľmi dobre stráviteľné a je plnohodnotnou a zdravou hlavnou zložkou jedálnička dojčiat a malých detí.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Naše mléko 2

  • Počiatočná mliečna výživa z vysoko kvalitného kozieho mlieka
  • Alternatíva nielen pre alergikov k bežne dostupnej výžive z kravského mlieka
  • Vhodné pre deti od 6 do 12 mesiacov
  • Chutné a ľahko stráviteľné mlieko
  • Obsahuje všetky potrebné vitamíny, minerály a ďalšie zložky pre správny vývoj vášho bábätka

Zloženie:
Srvátkové proteíny kozieho mlieka maltodextrín, laktóza, plnotučné kozie mlieko, rastlinné oleje (repkový olej, slnečnicový olej), prírodná aróma, fruktooligosacharidy, mliečnan vápenatý, emulgátor: repkový lecitín, omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, hydrogénuhličitan sodný, kyselina L -askorbová, nikotínamid, DL-alfa tokoferylacetát, D-pantothenát vápenatý, riboflavín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín mononitrát, kyselina listová, D-biotín, kyanokobalamín, taurín, cholín, mliečnan železnatý, nukleotidy (cytidín 5'-monofosfát, uridín 5' -monofosforečnan, adenozín 5'-monofosfát, inozín 5'-monofosfát, guanozín 5'-monofosfát), mliečnan zinočnatý, cholekalciferol, síran meďnatý, retinylpalmitát, seleničitan sodný.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 525 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie S kozím mliekom, Bez palmového oleja

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov
Kód:  BABY9142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594003326967

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03