Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GLYNT Derma Shampoo 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GLYNT Derma Shampoo 50 ml

Je vaším snem mít krásné a zdravé vlasy? V tom případě oceníte šampon Glynt s objemem 50 ml. GLYNT Derma Shampoo šampon pro péči o vlasovou pokožku 50 ml je nejvhodnější na všechny typy vlasů a mastné vlasy. Tento typ šamponu je určený pro ženy a unisex. Tento šampon se hodí pro muže i ženy. Patří-li k vašim oblíbeným tekutý (klasický) šampon, potom vám tento bude jistě vyhovovat. Zásluhou tohoto šamponu již nebudete mít starosti s lupy. Pokud potřebujete mít dokonale hydratované vlasy, s tímto typem jste nesáhli vedle. Má velký podíl o pomoc se svědící pokožkou hlavy. Vaše vlasy vyživuje a regeneruje svým složením.

Důležité parametry šamponu GLYNT Derma Shampoo šampon pro péči o vlasovou pokožku 50 ml

  • S pomocí tohoto šamponu budou vaše vlasy čisté, zdravé a krásné
  • Šampon Glynt má objem 50 ml
  • Na všechny typy vlasů
  • Dámský šampon
  • Unisex šampon
  • Díky němu vás již nebudou obtěžovat lupy
  • Vlasy budou díky němu dostatečně hydratované
  • Je výborný proti svědění
  • Vašim vlasům zajistí výživu a regeneraci
  • Druh šamponu GLYNT Derma Shampoo šampon pro péči o vlasovou pokožku 50 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Cocamide Mipa, Glycol Distearate, Salix Alba (Wilow) Bark Extract, Cassia Hydroxypropyltrimonium Chloride, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Lauryl/Myristyl Polyricinoleate, Xylitylglucoside, Heptyl Glucoside, Sodium Chloride, Sulfated Castor Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Hexylene Glycol, Piroctone Olamine, Salicylic Acid, Capryloyl Glycine, Citric Acid, Hydrogenated Castor Oil, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Zinc Oxide, Limonene, Sodium Hydroxide, Glycerin, Sorbitol, Parfum

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lupiny, Hydratácia, Regenerácia, Svrbenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Mastné

Objem

Objem 50 ml

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  KSVL6378
Produktové číslo:  4034348111315

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16