Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GLYNT Derma Shampoo 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GLYNT Derma Shampoo 250 ml

Chceli by ste mať vždy čisté a zdravé vlasy? Potom pre vás bude tou správnou voľbou šampón Glynt s objemom 250 ml. So strieborným šampónom sú spokojné blondínky, ktoré sa chcú zbaviť žltého tónu vo vlasoch. Tento typ šampónu však nenahrádza bežnú starostlivosť, stará sa iba o odstránenie žltej farby. GLYNT Derma Shampoo 250 ml je tou najlepšou voľbou na všetky typy vlasov a mastné vlasy. Je určený pre ženy a pre mužov. Pokiaľ máte v obľube tekutý (klasický) šampón, potom iste oceníte tento. Vďaka tomuto šampónu už nebudete mať starosti s lupinami. Pokiaľ potrebujete mať dokonale hydratované vlasy, tento typ je stávkou na istotu. Takisto vám pomôže sa zbaviť svrbenia pokožky. Vďaka svojmu zloženiu dodá vašim vlasom výživu a regeneráciu.

Rozhodujúce parametre šampónu GLYNT Derma Shampoo 250 ml

  • S týmto šampónom budú vaše vlasy nielen čisté, ale aj zdravé a krásne
  • So strieborným šampónom sa nemusíte báť žltého odtieňa blond farby
  • Šampón Glynt s objemom 250 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Unisex šampón
  • Pomôže vám zbaviť sa lupín
  • Vlasy budú vďaka nemu dostatočne hydratované
  • Je veľmi účinný proti svrbeniu
  • Maximálne vyživí a regeneruje vlasy
  • Typ GLYNT Derma Shampoo 250 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Cocamide Mipa, Glycol Distearate, Salix Albumy (Wilow) Bark Extract, Cassia Hydroxypropyltrimonium Chloride, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Lauryl/Myristyl Polyricinoleate, Xylitylglucoside, Heptyl Glucoside, Sodium Chloride, Sulfated Castor Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Hexylene Glycol, Piroctone Olamine, Salicylic Acid, Capryloyl Glycín, Citric Acid, Hydrogenovaný ricínový olej, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cetyl Hydroxyetylcellulóza, Propylene Glycol, Oxid zinočnatý, Limonene, Sodium Hydroxide, Glycerín, Sorbitol, Parfum

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lupiny, Hydratácia, Regenerácia, Svrbenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Mastné

Objem

Objem 250 ml
Kód:  KSVL6312
Produktové číslo:  4034348011134

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12