Obnoviť stránku

GLANZ MEISTER KLARSPULER Leštidlo do umývačky 920 ml

4,7 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,40 €

GLANZ MEISTER KLARSPULER Leštidlo do umývačky 920 ml

Vyberte z umývačky dokonale čistý riad bez šmúh. Dosiahnete to s leštiacim prípravkom Glanz Meister, ktorý účinne zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa. Tiež uľahčuje odparovanie vody, takže váš riad bude perfektne suchý, čistý a plný lesku. Vďaka leštiacemu prípravku do umývačky Glanz Meister už nebudete musieť poháre pulírovať suchou utierkou, aby ste ich zbavili škvŕn akvapiek vody po vybratí z umývačky. Prostriedok sa jednoducho dávkuje a odvedie skvelý kus práce.

Kľúčové vlastnosti leštiaceho prípravku do umývačky Glanz Meister

  • Prípravok zaistí dokonale čistý riad bez šmúh
  • Leštiaci prípravok Glanz Meister zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa
  • Uľahčuje odparovanie vody
  • Riad bude perfektne suchý, čistý a plný lesku
  • Leštiaci prípravok do umývačky Glanz Meister sa jednoducho dávkuje
  • Uľahčí vám prácu a je naň spoľahnutie

Upozornenie:
Leštiaci prípravok Glanz Meister je vysoko horľavá kvapalina vrátane jej výpar. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Výrobok chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvorenými plameňmi. Nefajčite. Nádobku prostriedku nepretrepávajte. Uchovávajte mimo dosahu detí a zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Pri kontakte s pokožkou dôkladne umyte vodou amydlom. V prípade zasiahnutia očí niekoľko minút preplachujte pod tečúcou vodou. Pri pretrvávaní ťažkostí kontaktujte lekára. Zasiahnuté oblečenie pred ďalším použitím vyperte.

Zloženie:
> 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, konzervanty

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Objem

Objem 920 ml
Kód:  CIS1069
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4260418931525

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18