Obnoviť stránku

GLADE Maxi Dancing Flowers 224 g

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GLADE Maxi Dancing Flowers 224 g

Skĺbenie neodolateľných romantických kvetinových vôní, ktoré skvele doplnia nielen vianočnú atmosféru, prináša vonná sviečka GLADE Maxi Dancing Flowers. Kombinácia nezabudnuteľného spojenia exotického jazmínu, omamnej ľalie, drobnej konvalinky a bieleho dreva navodí uvoľňujúcu a relaxačnú atmosféru nielen počas sviatočných dní. Vybrať si môžete z niekoľkých vôní a farieb podľa toho, akým dávate prednosť. Vďaka svojmu dekoratívnemu vzhľadu sviečky ozdobia váš domov aj v momentoch, keď nebudú zapálené. Vydržia horieť až 30 hodín. Sviečka je dodávaná v sklenenej dóze, ktorá má nielen dekoratívny vzhľad, ale zaisťuje aj bezpečné používanie sviečky. Nechajte prevoňať váš domov pomocou vône sviečky GLADE.

Hlavné prednosti vonnej sviečky GLADE Maxi Dancing Flowers 224 g

  • Vonná sviečka GLADE Maxi Dancing Flowers pre romantickú sviatočnú atmosféru
  • Neodolateľná kvetinová vôňa nezabudnuteľného spojenia exotického jazmínu, omamnej ľalie, drobnej konvalinky a bieleho dreva
  • Vydrží horieť až 30 hodín
  • Vyrába sa v rôznych vôňach a farbách
  • Slúži ako dekoratívny predmet aj vo chvíľach, keď nehorí
  • Krémová farba podčiarkne romantickú atmosféru

Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Kvetinová

Hmotnosť

Hmotnosť 224 g

Doba horenia

Doba horenia 52 h
Kód:  SVI126
Produktové číslo:  5000204037449

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08