Obnoviť stránku

GLADE by Brise One Touch - Vôňa čistoty, náplň 3 × 10 ml

5,0 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

GLADE by Brise One Touch - Vôňa čistoty, náplň 3 × 10 ml

Jediné streknutie prevonia možno aj dve miestnosti. Koncentrovaný Glade by Brise One Touch obsahuje menej vody ako ostatné osviežovače vzduchu, a tak pôsobí dlhšie a s väčšou silou. Vymeniteľnú náplň jednoducho vložíte do praktického puzdra a ďalej používate len jediným ľahkým stlačením vo chvíľach, keď je to najvhodnejšie. Ako s inýmichemickými látkami je pri zaobchádzaní však nutná opatrnosť. Samozrejme nepatrí do rúk deťom, nesmie sa priamo vdýchnuť a pozor aj na jeho extrémnu horľavosť. Pri dodržaní bezpečnostných pravidiel však bezpochyby dokáže spríjemniť váš domov.

Zloženie:  
3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one, ionone, methyl-, 4-tert-butylcyclohexyl acetate, hexyl salicylate

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 30 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Náhradná náplň

Vlastnosti

Vôňa Svieža
Použitie Do kúpeľne
Použiteľnosť Jednorazový
nastavenie intenzity Nie
Kód:  OSV066
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000204847543

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13