Obnoviť stránku

GLADE Aromatherapy Vonné tyčinky Calm Mind 80 ml

4,8 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,39 €

GLADE Aromatherapy Vonné tyčinky Calm Mind 80 ml

Aromaterapia využíva esenciálne oleje, aby posilňovala rovnováhu a harmóniu ľudského organizmu po fyzickej a psychickej stránke. Vône v nás vyvolávajú príjemné pocity a ak sa cítime príjemne, má to obrovský terapeutický vplyv na naše telo. Glade® Aromatherapy prináša uvoľnenie, radosť a pohodu. Predstavuje príjemnú terapiu, pri ktorej sa spája pôžitok z vône so stimulujúcim účinkom svetla. Prémiové spojenie dvoch esenciálnych olejov z overených zdrojov, čisté zloženie bez parabénov, ftalátov, umelého pižma, pridaných farbív a recyklovateľné obaly z už recyklovaných materiálov robia rad Glade® Aromatherapy výnimočným.


Hlavné prednosti vonných tyčiniek Glade® Aromatherapy Calm Mind, 80 ml

Dekoratívne vonné tyčinky Glade® Aromatherapy Reed Difusser uvoľňujú esenciálne oleje prostredníctvom ratanových stebiel a vytvárajú tak príjemnú atmosféru prevoňanú prémiovými vôňami. Jantárová farba fľaštičky bráni prenikaniu svetla a tým chráni kvalitu esenciálnych olejov.

  • Osem ratanových tyčiniek
  • Čistý dizajn fľaštičky z jantárového skla
  • Náplň vydrží až 45 dní
  • Škatuľka je vyrobená zo 100 % recyklovaného papiera

Náplň Calm Mind v sebe skrýva nádhernú citrónovú vôňu s bergamotom

Vôňa Glade® Aromatherapy Calm Mind si vás získa hneď na prvé uvoľnenie. Calm Mind s vôňou bergamotu a citrónovej trávy, navodí príjemnú atmosféru. Bergamot pozitívne pôsobí proti stresu a celkovému napätiu. Vôňa citrónovej trávy pomáha uvoľňovať pri bolesti. Bergamot pochádza z Kalábrie v Taliansku a je certifikovaný organizáciou Rainforest Alliance. Citrónová tráva pochádza z Indie a Indonézie.

Jantárový pohárik bráni preniknutiu svetla

Osem ratanových tyčiniek Glade® Aromatherapy je umiestnených do štýlového jantárového pohára, ktorý zabraňuje preniknutiu svetla, vďaka čomu zabezpečí tie najlepšie podmienky pre kvalitu esenciálnych olejov. Náplň Glade® Aromatherapy Calm Mind vydrží až 45 dní.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 80 ml

Typ vône

Typ vône Svieža

Výdrž vône

Výdrž vône 45 d
Kód:  OSV1417
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000204227468

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12