Obnoviť stránku

GLADE Aromatherapy Electric Pure Happiness, náplň 20 ml

3,0 1 hodnotení
Cenová bomba
5,89 € Ušetríte 0,60 €

GLADE Aromatherapy Electric Pure Happiness, náplň 20 ml

Aromaterapia využíva esenciálne oleje, aby posilňovala rovnováhu a harmóniu ľudského organizmu po fyzickej a psychickej stránke. Vône v nás vyvolávajú príjemné pocity a ak sa cítime príjemne, má to obrovský terapeutický vplyv na naše telo. Glade® Aromatherapy prináša uvoľnenie, radosť a pohodu. Predstavuje príjemnú terapiu, pri ktorej sa spája pôžitok z vôneso stimulujúcim účinkom svetla. Z prémiového spojenia dvoch esenciálnych olejov z overených zdrojov, čistého zloženia bez parabénov, ftalátov, umelého pižma, pridaných farbív a recyklovateľných obalov z už recyklovaných materiálov sa stáva séria Glade® Aromatherapy výnimočná. Náplň Pure Happiness 20 ml je určená pre elektrický osviežovač vzduchu Glade® Aromatherapy.


Čo je Glade® Aromatherapy Electric?

Elektrický osviežovač vzduchu Glade® v okamihu prevonia celý domov príjemnou vôňou. Strojček stačí iba zapojiť do zásuvky a jednoducho si nastaviť intenzitu vône tak, aby bola pre vás príjemná. Glade® Aromatherapy Electric spoľahlivo prevonia byt aj veľký dom. Škatuľka, v ktorej je osviežovač vzduchu dodávaný, je vyrobená zo 100 % recyklovaného papiera.

  • Unikátny keramický nahrievač na konzistentné uvoľňovanie vône
  • Glade® Aromatherapy Electric umožňuje jednoduchú kontrolu intenzity vône
  • Náplň vydrží až 100 dní
  • 2× viac esenciálnych olejov ako v bežnom Glade electric
  • V balení nájdete náplň Pure Happiness 20 ml
  • Náplň je určená pre elektrický osviežovač vzduchu Glade® Aromatherapy alebo Glade® Electric

Náplň Pure Happiness (Orange & Neroli) v sebe skrýva nádhernú citrusovú vôňu

Pozitívne myslenie v sebe skrýva veľkú silu a moc. Zlepšuje pohľad na život a podporuje sebavedomie. Pure Happiness otvorí myseľ všetkému dobrému okolo vás a vy načerpáte pozitívnu energiu. Pomarančový olej zlepšuje náladu, posilňuje pocit šťastia a prehrieva dušu. Neroli (kvet z horkého pomaranča) zmierňuje stres, povzbudzuje dobrú náladu a dodáva novúenergiu. Pomarančový esenciálny olej pochádza z juhovýchodnej Brazílie zo zberu v období august-september. Neroli zo severnej Afriky.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 20 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Náhradná náplň

Typ

Typ Náhradná náplň

Vlastnosti

Vôňa Ovocná
Použitie Univerzálne
nastavenie intenzity Áno
Kód:  OSV1418
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000204348460

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09