Obnoviť stránku

GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1 + 17,4 ml

3,9 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1 + 17,4 ml

Aromaterapia využíva esenciálne oleje, aby posilňovala rovnováhu a harmóniu ľudského organizmu po fyzickej a psychickej stránke. Vône v nás vyvolávajú príjemné pocity a ak sa cítime príjemne, má to obrovský terapeutický vplyv na naše telo. Glade® Aromatherapy prináša uvoľnenie, radosť a pohodu. Predstavuje príjemnú terapiu, pri ktorej sa spája pôžitok s vôňou sostimulujúcim účinkom svetla. Prémiové spojenie dvoch esenciálnych olejov z overených zdrojov, čisté zloženie bez parabénov, ftalátov, umelého pižma, pridaných farbív a recyklovateľné obaly z už recyklovaných materiálov robia sériu Glade® Aromatherapy výnimočným.



Hlavné prednosti aróma difuzéra Glade®Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen + 1 esenciálny olej

Elektrický difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist vypúšťa studenú hmlu a vďaka nej sa do vzduchu rozptyľujú esenciálne oleje. Náplne sú pripravené na okamžité použitie, obsahujú optimálnu koncentráciu esenciálnych olejov pre navodenie tej správnej nálady. Moment of Zen a Calm Mind pre upokojenie, Pure Happiness na povzbudenie. Jemné svetlo dotvára atmosféru aumocňuje pôžitok z vône. Pre použitie difuzéra Glade® Aromatherapy nie je potrebná voda.


  • 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly
  • Možnosť nastavenia 3 farebných odtieňov svetla
  • Sleep Mode sa aktivuje po 8 hodinách činnosti
  • Náplň vydrží až 60 dní
  • Jednoduché vkladanie náplne — „mechanizmus one-click“ umožňuje rýchlu výmenu kedykoľvek sa chcete naladiť na inú náladu

Esenciálny olejMoment of Zen v sebe skrýva nádhernú levanduľovú vôňu so santalovým drevom

Esenciálny olej Glade® Aromatherapy Moment of Zen si vás získa hneď pri prvom uvoľnení. Ak obľubujete vôňu levandule, táto vôňa je pre vás ako stvorená. Levanduľa má príjemné upokojujúce účinky, pomáha upokojiť myseľ a podporiť kvalitný a ničím nerušený spánok. Santalové drevo má jemnú drevitú vôňu vhodnú na relaxáciu a uvoľnenie. Starať sa o seba, na chvíľku sa zastaviť a vychutnať si túto zmyselnú vôňu, by mal byť základ každého dňa. Levanduľa pochádza zo slnečnej a kamenistej Provance vo Francúzsku. Santalové drevo pochádza z austrálskych hájov.

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser s 3 farebnými odtieňmi

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser umožňuje nastaviť si 3 farebné odtiene, ktoré navodia príjemnú atmosféru. 

Difúzer Glade®ponúka 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser vypúšťa jemnú hmlu, ktorá prevonia celý váš domov. Nastaviť si môžete 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly presne podľa vašich potrieb. Súčasťou difuzéra Glade® je Sleep Mode, ktorý sa aktivuje po 8 hodinách činnosti. Náplň Moment of Zen vydrží až 60 dní. 


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ osviežovača

Typ osviežovača Aróma difuzér

Vlastnosti

Funkcie LED podsvietenie
Farba Biela
Kód:  OSV1410
Produktové číslo:  5000204220049

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19