Obnoviť stránku

GILLETTE Venus Smooth Sada

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GILLETTE Venus Smooth Sada

Darčeková sada GILETTE Venus Smooth Set poteší každú ženu, ktorá sa o seba stará a dbá na upravený vzhľad. Obsahuje holiaci strojček, holiacu hlavicu a gél na holenie. Holiaci strojček je ideálny na dámske holenie pokožky. Hlavica vyniká svojou jednoduchosťou pre kvalitné oholenie. Holiaci systém s ochrannými lamelami a s tromi čepieľkami so zvlhčujúcim prúžkom zaručuje hladké oholenie, bezpečný sklz po koži a menšie podráždenie pokožky. Ochranné lamely sa dokážu prispôsobiť tvaru vášho tela a dokonale ho tak oholia. Gél s obsahom aloe vera je určený pre citlivú pokožku a zaručuje hladký sklz strojčeka po koži. Starajte sa o seba a nechajte sa rozmaznávať výrobkami GILLETTE.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady GILLETTE Venus Smooth Set

  • Darčeková sada pre ženy GILETTE Venus Smooth na pohodlné oholenie
  • Obsahuje holiaci strojček, gél na holenie a náhradnú hlavicu
  • Tri nože s ochrannými lamelami, zvlhčujúci pásik
  • Zaručuje hladké oholenie, bezpečný sklz po koži a menšie podráždenie
  • Gél na holenie Satin Care je vhodný pre citlivú pokožku
  • S obsahom aloe vera
  • Sada poslúži ako krásny darček

Obsah:
Holiaci strojček Gillette Venus Smooth
Gél na holenie GILLETTE Satin Care
Náhradná hlavica

Zloženie gélu:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamín, izopentán, Glyceryl oleát, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Myristic Acid, Parfum, PEG-90M, Lauric Acid, PTFE, PEG-23M, Propylene Glycol, Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Silk, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, CI 42090.

Kód:  VBAL7953
Produktové číslo:  7702018597079

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16