Obnoviť stránku

GILLETTE Skinguard Sada

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GILLETTE Skinguard Sada

Darčeková súprava GILETTE Skinguard Set poteší každého muža, ktorý sa o seba stará a dbá na upravený vzhľad. Súprava obsahuje holiaci strojček a gél na holenie. Ide o prvý strojček s hlavicami s unikátnou ochranou SkinGuard medzi čepieľkami, ktorá chráni pokožku tým, že obmedzuje kontakt ostria s pokožkou. Holiaca hlavica má dve optimálne rozmiestnené čepele, na ktoré nemusíte príliš tlačiť a zároveň minimalizujú ťahanie, alebo dokonca vytrhávanie fúzov. Hlavica GILLETTE navyše zvlhčuje pleť, čím znižuje trenie a zamedzuje podráždeniu, začervenaniu, či zarastaniu fúzov. Vďaka chladivému efektu gél Skinguard Sensitive upokojuje a zabraňuje podráždeniu vznikajúcemu pri holení. Umožňuje hladké kĺzanie strojčeka po pokožke, čím ju chráni a zároveň zabezpečuje dokonalé oholenie.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy GILLETTE Skinguard Set

  • Kozmetická súprava pre mužov
  • Obsahuje holiaci strojček a gél na holenie GILLETTE
  • Holiaci strojček s hlavicami SkinGuard pre mužov s citlivou pleťou
  • Hlavice disponujú dvomi optimálne rozmiestnenými čepieľkami
  • Unikátna ochrana SkinGuard, ktorá chráni pokožku
  • Pri holení hlavica zabraňuje ťahaniu, či vytrhávaniu fúzov 
  • Gél na holenie s aloe vera neobsahuje alkohol ani farbivá
  • Vhodný na citlivú pleť

Obsah: 
Holiaci strojček Skinguard
Gél na holenie Skinguard Sensitive

Zloženie gélu na holenie: 
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Glycerin, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-90M, Menthol, PEG-23M, Limonene, BHT, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, PVM/MA Copolymer, Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Kód:  VBAL7949
Produktové číslo:  7702018597178

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06