Obnoviť stránku

GILLETTE Sensor3 Darčeková Súprava 75 ml

4,0 1 hodnotení

GILLETTE Sensor3 Darčeková Súprava 75 ml

Darčekový set od GILLETTE môže byť skvelou pozornosťou pre každého muža nielen na Vianoce. Kozmetická súprava Sensor3 obsahuje holiaci strojček, 5-náhradných hlavíc a gél na holenie. Holiaci strojček GILLETTE Sensor3 s pohodlnou kovovou rukoväťou a výkyvnou hlavou zaistí hladké a dokonalé oholenie bez podráždenia – ľahko a rýchlo. Holiaca hlavica má 3- pružne uložené nože a zvlhčujúci pásik. Darčekovú súpravu dopĺňa Gillette Series Sensitive gél na holenie v 75 ml balení, ktorý eliminuje podráždenie pokožky počas holenia, zmäkčuje fúzy, pripravuje ich na holenie a udržuje pokožku hydratovanú, chránenú a upokojenú. Ľahko parfumovaný kozmetický prípravok s obsahom aloe vera je vhodný aj na citlivú pleť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy GILLETTE Sensor3

  • Darčekové balenie kozmetiky na holenie pre mužov
  • GILLETTE Sensor3 set obsahuje holiaci strojček, 5-náhradných hlavíc a Series mini gél
  • Bezdrôtový holiaci strojček Sensor3 zaistí hladké a dokonalé oholenie bez podráždenia.
  • Holiaca hlavica má 3-pružne uložené nože a zvlhčujúci pásik
  • Kolekciu dopĺňa Gillette Series Sensitive gél na holenie v 75 ml balení, ktorý je vhodný aj na citlivú pokožku

Obsah balenia:  
Holiaci strojček 
5-náhradných čepieľok 
Gillette Series Sensitive gél na holenie


Zloženie

Razor: PEG-7M; PEG-115M; PEG-100; Silica; Aloe Barbadensis Leaf Juice; Penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Tocopheryl Acetate; Tris (Di-T-Butyl) Phosphite; BHT; Glycol, Shave Gél: Aqua; Palmitic Acid; Triethanolamine; Isopentane; Glyceryl Oleate; Stearic Acid; Isobutane; sorbitol; parfum; Hydroxyetylcellulóza; glycerín; PEG-45M; Mentol; Limonene; Hexyl Cinnamal; Benzyl Salicylate; linalool; Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder; Silica; tocopherol; Lecitín; Ascorbyl Palmitate; Hydrogenated Palm Glycerides Citrate; CI 42053; CI 42090

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 7 ks
Obsah balenia Gél na holenie, Holiaci strojček, Pánske náhradné hlavice
Kód:  VBAL8475
Produktové číslo:  8006540657331

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13