Obnoviť stránku

GILLETTE Menthol 200 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GILLETTE Menthol 200 ml

Pánska pena na holenie od spoločnosti Gillette bola vyvinutá špeciálne pre pánsku pokožku. Bohatá, krémová receptúra pre lepšie oholenie je doplnená o mentol a zaisťuje tak vždy čerstvý pocit po holení. S touto penou bude holenie vždy príjemné. Starajte sa o seba a nechajte sa rozmaznávať výrobkami od rokmi preverenej spoločnosti Gillette.
Zloženie: Aqua, Triethanolamine, Palmitic acid, Stearic acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium lauryl sulfate, Propane, Menthol, Parfum, Geraniol, Eugenol, Coumarin, BHT, Citronellol, Linalool, Limonene, Isoeugenol

Upozornenie: Nádoba je pod tlakom. Nevystavujte slnečnému žiareniu. Vyprázdnenú nádobku nevhadzujte do ohňa. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nestriekajte do očí.
Doplňujúce informácie:

  • Výška: 195 mm
  • Šírka: 50 mm
  • Hĺbka: 50 mm
 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Pena

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL133
Produktové číslo:  3014260247577
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04