Obnoviť stránku

GILLETTE Mach3 Sada

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GILLETTE Mach3 Sada

Darčeková súprava GILETTE Mach3 Set poteší každého muža, ktorý sa o seba stará a dbá na upravený vzhľad. Obsahuje holiaci strojček a gél na holenie. Pánsky manuálny holiaci strojček Gillette Mach3 skvele slúži na rýchle a pohodlné oholenie. Dokonale hladkú pleť zaručujú tri ostré čepieľky so zvlhčujúcim pásikom, ktorý pokožku chráni pred začervenaním. Veľkou prednosťou sú aj ochranné mikrolamely SkinGuard, ktoré napínajú pokožku a pripravujú fúzy na oholenie. V ruke sa vám bude holiaci strojček veľmi dobre držať vďaka prémiovej perfektne vyváženej rukoväti.

Kľúčové vlastnosti pánskej darčekovej súpravy GILETTE Mach3 Set

  • Darčeková súprava pre mužov GILETTE Mach3 Set na pohodlné oholenie
  • Pánsky manuálny holiaci strojček Gillette Mach3 pre dokonale hladkú pleť
  • Je vybavený tromi ostrými čepeľami
  • Zvlhčujúci pásik zabraňuje začervenaniu pokožky
  • Ochranné mikrolamely SkinGuard pripravujú fúzy na oholenie
  • Pánsky gél na holenie Gillette Mach3 Sesnsitive na citlivú pokožku
  • Kožu upokojuje a chráni pred podráždením

Kvalitná starostlivosť o pleť pomocou pánskeho gélu na holenie Gillette Mach3 Sensitive

Gél na holenie GILLETTE Mach3 Sensitive bol špeciálne vyvinutý na šetrné a dokonale hladké oholenie vašej tváre. Vďaka svojmu zloženiu vám gél GILLETTE túto každodennú rutinu uľahčí a navyše sa o vašu pokožku stará a zabraňuje jej podráždeniu. Mach3 Sensitive obsahuje špeciálne ochladzujúce zložky, ktoré eliminujú nepríjemné pnutie a začervenanie pokožky. Stavte na jednu z najobľúbenejších svetových značiek v oblasti pánskej hygieny a doprajte s pomocou GILLETTE Mach3 Sensitive svojej citlivej pokožke tú najlepšiu starostlivosť.

Obsah sady:

  • Pánsky holiací strojček Mach3
  • Gél na holenie Gillette Mach3 Gel Sensitive

Zloženie britvy a čepele:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T- utyl)Phosphite, BHT, Glycol. 
Zloženie gélu na holenie:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Parfum, PEG-90M, Menthol, BHT, Myristic Acid, Lauric Acid, Silica, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 42053, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Kód:  VBAL7952
Produktové číslo:  7702018598861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07