Obnoviť stránku

GILLETTE Fusion5 Set I. 200 ml

GILLETTE Fusion5 Set I. 200 ml

Darčeková súprava od GILLETTE môže byť skvelou pozornosťou pre každého muža nielen na Vianoce. Kozmetická sada GILLETTE Fusion5obsahuje pánsky holiaci strojček s 1 výmennou čepeľou a Gillette gél na holenie. Holiaci strojček navrhnutý pre dôkladné a dlhotrvajúce oholenie je vybavený ostrými čepieľkami Gillette, ktoré bránia treniu a zaistia hladké a dokonalé oholenie bez podráždenia, aj presnou čepeľou na zadnej strane predôkladné oholenie ťažko dostupných miest. Fusion5 na oholenie strniska a hladkých oblastí pokožky jedným ťahom prináša uspokojivé, hladké oholenie s dlhotrvajúcimi výsledkami.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy GILLETTE Fusion5 Set I.

  • Darčekové balenie kozmetiky na holenie pre mužov
  • GILLETTE Fusion5 obsahuje holiaci strojček a gél na holenie
  • Bezdrôtový holiaci strojček Fusion5 zaistí hladké a dokonalé oholenie bez podráždenia.
  • Výkyvná hlavica GILLETTE je vybavená tromi čepieľkami so špeciálnou úpravou pre dokonalé oholenie aj na horšie dostupných miestach
  • Presná čepeľ na zadnej strane umožňuje dôkladné oholenie ťažko dostupných miest
  • Inovatívne čepieľky Fusion5 účinne oholia chĺpky na tvári a zároveň zostanú jemné k pokožke
  • Rukoväť Fusion5 s intuitívnym dizajnom a technológiou pre pohodlnejšie uchopenie
  • Kolekciu dopĺňa GILLETTE Fusion5 gél na holenie s mandľovým olejom aj pre citlivú pleť

V kombinácii s ďalšími funkciami Gillette Fusion5 holí účinne, dôkladne a pohodlne

Rukoväť pánskeho holiaceho strojčekaGILLETTEFusion5 zaujme intuitívnym dizajnom s technológiou pre pohodlnejšie uchopenie, ktorá poskytuje väčšiu kontrolu nad holením a zlepšuje presnosť. Jedna kazeta Fusion5 vydrží až pre 20 pohodlných oholení. Strojček poteší Gillette funkciami, ako sú pružinové brity, lubrikačný prúžok a mikro hrebene, účinne oholí chĺpky na tvári a zároveň zostane jemný k pokožke.

S GILLETTE Fusion gélom na holenie s mandľovým olejom dosiahnete hladké oholenie bez podráždenia

GILLETTE Fusion gél na holenie s mandľovým olejom spája precízne oholenie a špičkovú starostlivosť o pokožku. Vďaka jeho zloženiu súčasne čistí, chráni, hydratuje, upokojuje a osviežuje pleť. Gél na holenie GILLETTE Fusion je dermatologicky testovaný a vyhovuje aj citlivej pokožke. Vytvára bohatú penu, ktorá má päťnásobný účinok na prémiové holenie a starostlivosť o pleť.

Zloženie

Holiaci Strojček: PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Silica; Tocopheryl Acetate; Penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Tris (Di-T-Butyl) Phosphite; BHT, Gél Na Holenie: Aqua; Palmitic Acid; Triethanolamine; Isopentane; Glyceryl Oleate; Stearic Acid; glycerín; Isobutane; sorbitol; parfum; Hydroxyetylcellulóza; PEG-45M; Mentol; linalool; Limonene; PVM/MA Copolymér; Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer; Prunus Amygdalus Dulcis Oil; Silica; tocopherol; Lecitín; Ascorbyl Palmitate; Hydrogenated Palm Glycerides Citrate; CI 42053; CI 42090

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Gél na holenie, Holiaci strojček

Určenie

Určenie Pánske
Typ Na holenie
Kód:  KSDS2136
Produktové číslo:  8700216075329

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09