Obnoviť stránku

GILETTE Fusion ProGlide Styler + hlavica 1 ks

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GILETTE Fusion ProGlide Styler + hlavica 1 ks

Jednoduché udržiavanie vášho obľúbeného štýlu

Viacúčelový holiaci strojček Gillette Fusion Styler je kombináciou britov Fusion ProGlide a zastrihávača s technológiou od Braun. Rovnomerne zastrihuje, hladko holí a presne tvaruje. Tento viacúčelový holiaci strojček je vodotesný a je možné ho používať v sprche, takže si môžete fúzy zastrihávať aj pri sprchovaní. Možno ho používať so všetkými holiacimi hlavicami Gillette Fusion, takže vám na vytvorenie a udržiavanie vášho osobitého štýlu bude stačiť iba jediný nástroj.



Technológia Braun s tromi vymeniteľnými nadstavcami

Vďaka technológii Braun zastrihuje viacúčelový holiaci strojček Gillette Fusion Styler rovnomerne a ľahko sa ovláda. Dodáva sa aj s tromi vymeniteľnými nadstavcami rôznych dĺžok, takže môžete vyskúšať rôzne štýly fúzov.

Skutočne viacúčelový

Viacúčelový holiaci strojček Gillette Fusion Styler môžu používať so všetkými holiacimi hlavicami Gillette Fusion, takže môžete zastrihávať podľa svojich potrieb.

Zarovnávací brit

Holiaci strojček otočte a môžete používať zarovnávaciu čepeľ na presné tvarovanie fúzov. Pomôže vám oholiť ťažko prístupné miesta a vytvoriť presné a ohraničené línie.

Vodotesný dizajn

Viacúčelový holiaci strojček Gillette Fusion Styler je vodotesný a úplne bezpečný pri použití v mokrom prostredí, takže ho môžete používať aj v sprche.


Hlavné prednosti

Holiaci strojček má tri možné spôsoby využitia na precízne holenie a zastrihávanie bez námahy. Sada obsahuje holiaci strojček s vymeniteľným britom a zastrihávač s tromi hrebienkami. Brity sú navrhnuté na dokonalé a ostré oholenie. So zastrihávačom môžete upravovať nielen fúzy alebo fúziky, ale aj celé telo vďaka trom veľkostiam nadstavcov na tvarovanie ostrých a presných línií. Určite oceníte, že so strojčekom môžete vykonávať úpravu aj v sprche pod tečúcou vodou. Strojček je poháňaný malým elektromotorom, ktorý vytvára malé vibrácie na zmiernenie tlaku na pleť bez nepríjemného podráždenia kože. Súčasťou balenia je aj náhradná hlavica. Buďte neustále upravení s týmto skvelým holiacim strojčekom od známej značky Gillette.

  • Hladké oholenie
  • 3 zastrihávacie hrebienky
  • Vibračný motorček
  • Indikátor slabej batérie
  • Tvarovanie ostrých a presných línií
  • Možnosť holenia pod sprchou

Obsah balenia

  • 1× strojček
  • 1× Gillette hlavica na bežné holenie
  • 3× nadstavec
  • 1× AA batéria

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Počet čepelí

Počet čepelí 5

Podľa radu

Podľa radu Gillette Fusion Proglide
Kód:  xxHOL102

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08