Obnoviť stránku

Gillette Fusion Proglide Golden Edition Power strojček + hlavica 1

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gillette Fusion Proglide Golden Edition Power strojček + hlavica 1

Holiaci strojček, ktorý spája rokmi nadobudnuté a skúsenosťami preverené znalosti spoločnosti Gillette. Výmenná hlavica je v tomto modeli tvorená piatimi holiacimi čepieľkami plus šiestou zarovnávacou čepeľou. Oproti základnému modelu Fusion sú však čepele tvorené tenším a ostrejším materiálom, aby bol dosiahnutý hladší sklz po pokožke. Šiesta zarovnávacia čepeľ potom poslúži na doladenie detailov na tvári.

Oproti klasickému holiacemu strojčeku Fusion ProGlide používa tento model špeciálny mikro hrebeň MicroComb, ktorý narovnáva fúzy predtým, ako prídu do kontaktu s holiacou hlavou. Fúzy sú tak pred oholením nadvihnuté pre naozaj hladké oholenie.

Kľúčové prvky

  • Špeciálny prúžok indikuje, kedy je potrebné vymeniť hlavicu a navyše je napustený prírodnými olejmi a zmierňuje podráždenie.
  • Malý elektromotor jemne chveje holiacim strojčekom a robí holenie pohodlnejším.
  • Strojček sa po ôsmich minútach sám vypne a obsahuje indikátor slabej batérie.

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Podľa radu Gillette Fusion Proglide
Kód:  HOL054
Produktové číslo:  7702018301805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08