Obnoviť stránku

GILLETTE Darčeková Súprava 250 ml

5 4 hodnotení

GILLETTE Darčeková Súprava 250 ml

Štýlová darčeková súprava od GILLETTE môže byť skvelou pozornosťou pre každého muža nielen na Vianoce. Kozmetická súprava obsahuje gél na holenie a krém po holení. Gél na holenie GILLETTE Sensitive Skin je ideálny na citlivú pokožku. Obsahuje komplex Ultra Comfort, ktorý upokojuje a ochladzuje kožu, takže bude hladká a príjemná na dotyk. Krém po holení hydratuje a upokojuje.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy GILLETTE

  • Darčekové balenie kozmetiky na holenie poteší každého muža
  • Súprava GILLETTE obsahuje gél na holenie a krém po holení
  • Gél na holenie Sensitive Skin je ideálny na citlivú pokožku
  • Komplex Ultra Comfort upokojuje a ochladzuje kožu
  • Krém po holení hydratuje a upokojuje
  • Darčeková súprava GILLETTE je ideálnym darčekom

Obsah balenia:
Gél na holenie 200 ml
Krém po holení 50 ml


Zloženie

Shave Gél: Aqua; Palmitic Acid; Triethanolamine; Isopentane; Glyceryl Oleate; Stearic Acid; Isobutane; sorbitol; parfum; Hydroxyetylcellulóza; glycerín; PEG-45M; Mentol; Limonene; Hexyl Cinnamal; Benzyl Salicylate; linalool; Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder; Silica; tocopherol; Lecitín; Ascorbyl Palmitate; Hydrogenated Palm Glycerides Citrate; CI 42053; CI 42090, After Shave Moisturiser: Aqua; glycerín; Etylhexyl Salicylate; niacinamid; Butyl Metoxydibenzoylmethane; Dimethicone; polyethylene; Isopropyl Isostearate; Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid; Octocrylene; Acrylamide/Sodium Acryloyldimetyltaurate Copolymer; Aluminum Starch Octenylsuccinate; Aminometyl Propanol; Panthenol; C13-14 Alkane; Stearyl Alcohol; Caprylyl Glycol; Behenyl Alcohol; 1.2-Hexanediol; Phenoxyetanol; Cetyl Alcohol; Tocopheryl Acetate; Dimethiconol; parfum; Carbomer; Laureth-7; Sodium Benzoate; PEG-100 Stearate; Cetearyl Glucoside; Cetearyl Alcohol; Disodium EDTA; Palmitic Acid; Stearic Acid; Benzyl Salicylate; Hexyl Cinnamal; linalool; Coumarin

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Gél na holenie, Krém po holení
Kód:  VBAL8441
Produktové číslo:  8001090570246

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02