Obnoviť stránku

GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set

Darčeková kolekcia GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set v limitovanej edícii urobí radosť každej žene, ktorá sa o seba rada stará a dbá na upravený vzhľad. Obsahuje holiaci strojček, dve náhradné holiace hlavice, puzdro a háčik na zavesenie. Dámsky holiaci strojček Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze skvele slúži na rýchle a pohodlné oholenie podpazušia, nôh i intímnych partií. Vyznačuje sa systémom 2 v 1, ktorého prednosťou je, že nemusíte používať gél na holenie. Obsahuje totiž vankúšiky napustené vlastným holiacim gélom, ktoré pri holení uvoľňujú ľahké telové maslá a jemnú vôňu bieleho čaju. Holiaci strojček stačí iba namočiť a vychutnávať si komfortné oholenie. Hodvábne hladkú pokožku zaručujú tri ostré čepieľky posadené blízko seba a výkyvná hlavica, vďaka ktorej sa ľahko dostanete aj na ťažko prístupné miesta.

Kľúčové vlastnosti dámskej darčekovej súpravy GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set

  • Darčeková súprava pre ženy GILETTE Venus ComfortGlide Spa Breeze Set v limitovanej edícii
  • Dámsky holiaci strojček Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze so systémom 2 v 1
  • Holiaca hlavica je obklopená vankúšikmi s vlastným holiacim gélom
  • Pri holení sa uvoľňujú ľahké telové maslá a príjemná vôňa bieleho čaju
  • Strojček je vybavený tromi ostrými čepeľami umiestnenými blízko seba
  • S výkyvnou oblou hlavicou sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta
  • V súprave dostanete náhradnú holiacu hlavicu k holiacemu strojčeku Venus ComfortGlide Spa Breeze, puzdro a háčik

Holiace hlavice k dámskemu holiacemu strojčeku Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze s tromi čepieľkami

V darčekovo súprave nájdete dve náhradné holiace hlavice k dámskemu holiacemu strojčeku Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze. Môžete ich použiť aj so všetkými holiacimi strojčekmi Venus, s výnimkou Simply Venus. Hlavica je vybavená tromi čepieľkami a zvlhčujúcimi vonnými pásikmi s gélom na holenie. Vďaka obsiahnutému holiacemu gélu kĺže strojček hladko po pokožke a zaručuje tak jej dokonalé oholenie bez jediného chĺpka.

Obsah súpravy:

  • Dámsky holiaci strojček Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze
  • Dve holiace hlavice Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze
  • Puzdro
  • Háčik

Zloženie britvy a čepieľky:
PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Silica; Aloe Barbadensis Leaf Juice; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Tocopheryl Acetate; Tris(Di-T-Butyl)Phosphite; Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil; Persea Gratissima (Avocado) Oil; BHT; Glycol, Sodium Stearate; Propylene Glycol; Glycerin; Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sorbitol; Sodium Myristate; Squalane; Polyethylene; Polybutene; Hydrogenated Vegetable Oil; Olea Europaea (Olive) Fruit Oil; Persea Gratissima (Avocado) Oil; PEG-45M; PEG-90M; Garcinia Indica Seed Butter; Lauryl Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer; Parfum; PEG-7M; Stearic Acid; Paraffinum Liquidum; Niacinamide; Panthenol; Tocopheryl Acetate; Myristic Acid; Sodium Chloride; Hexyl Cinnamal; Alcohol; Polyquaternium-10; Silica; Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate; Tetrasodium Etidronate; Pentasodium Pentetate; Limonene; Linalool; Dipropylene Glycol; Sodium Citrate; BHT; Sodium Acetate; Tocopherol; Isopropyl Alcohol; CI 17200.


Kód:  VBAL478
Produktové číslo:  7702018516476

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08