Obnoviť stránku

GC Tooth Mousse Melon 35 ml

4,7 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 15,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 15,42 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 15,11 €/ks

GC Tooth Mousse Melon 35 ml

Remineralizující ochranný krém s melónovou príchuťou GC Tooth Mousse Melon je určený pre citlivé zuby a ďasná. Obsahuje mliečny proteín Recaldent, ktorý potláča demineralizáciu skloviny, a ešte s lepšími výsledkami ju remineralizuje. Krém dodáva zubom vysokú koncentráciu vápnika a fosfátu, čo sú minerály tvoriace prirodzenú stavbu zuba. Posilňuje odolnosť zubov voči vonkajším vplyvom a pôsobí preventívne proti vzniku zubného kazu. Krém je vhodné používať pri precitlivenosti pred a po profesionálnom bielení zubov, po odstránení zubného kameňa, pri poruche tvorby slín, po periapikálnej kyretáži a po vyhladení koreňa. Zároveň krém chráni zuby pred výskytom bielych lézií, ktoré sa môžu tvoriť pri nosení strojčeka. Ochranný krém GC Tooth Mousse Melon môžu používať aj tehotné ženy, u ktorých dochádza k demineralizácii zubnej skloviny. Produkt neobsahuje fluorid ani cukor. Vzhľadom na obsah mliečnych bielkovín je krém nevhodný pre používateľov s alergiou na túto zložku.

Kľúčové vlastnosti ochranného krému GC Tooth Mousse Melon

  • Remineralizujúci ochranný krém pre citlivé zuby GC Tooth Mousse Melon
  • S revolučnou zložkou Recaldent potláčajúcou demineralizáciu skloviny
  • Posilňuje odolnosť zubov voči vonkajším vplyvom
  • Znižuje precitlivenosť uzavretím dentálnych tubulov
  • GC Tooth Mousse Melon dodáva zubom vysokú koncentráciu vápnika a fosfátu
  • Pôsobí preventívne proti vzniku zubného kazu
  • Obnovuje minerálnu rovnováhu u pacientov s nedostatočnou tvorbou slín
  • Zamedzuje tvorbe bielych lézií na zuboch od zubných strojčekov
  • Vhodný na použitie pred a po ordinačným bielení zubov
  • GC Tooth Mousse Melon možno použiť aj po profesionálnom čistení zubov, po kyretáži a vyhladení koreňa
  • S melónovou príchuťou
  • Bez fluoridu a cukru
  • Vhodný aj pre deti a tehotné ženy

Upozornenie:
Zubný krém nie je vhodný pre pacientov s alergiou na mliečne proteíny alebo s podozrením na túto alergiu alebo s citlivosťou či alergiou na benzoátové prísady. O vhodnosti používania prípravku sa poraďte so svojím zubným lekárom.

Použitie:
Krém používajte pravidelne ráno alebo večer po vyčistení zubov. Naneste ho na horné i dolné zuby pomocou čistého suchého prsta alebo vatového tampónu. Každý zub potrite zo všetkých strán množstvom krému vo veľkosti hrášku. V ťažko prístupných miestach použite interproximálnu kefku alebo zubnú niť. Následne nechajte krém pôsobiť po dobu 3 minút a potom jazykom rozotrite krém v celých ústach a nechajte takto pôsobiť ďalšie 1 až 2 minúty. Snažte sa vyvarovať prehĺtaniu. Následne krém vypľujte a ústa nevyplachujte. Zvyšok krému na povrchu zubov sa postupne sám vytratí. Nejedzte a nepite po dobu 30 minút po aplikácii.

Zloženie:
Voda, Glycerol, CPP-ACP, D-sorbitol, CMC-Na, Propylene glycol, Silicon dioxide, Titanium dioxide, Xylitol, Phosporic acid, Flavoring, Zinc oxide, Sodium saccharin, Ethyl p-hydroxybenzoate, Magnesium oxide, Guar gum, Propyl p-hydroxybenzoate, Butyl p-hydroxybenzoate


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Pre tehotné
Kód:  ZUB931
Produktové číslo:  ZUB931

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09