Obnoviť stránku

GC Tooth Mousse Jahoda 35 ml

4,7 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
21,90 €

GC Tooth Mousse Jahoda 35 ml

Aby vám zubná pasta prinášala ten najlepší účinok pre zuby, poobzerajte sa po paste naplňujúcej vaše požiadavky. Zubná pasta GC MI je vyhľadávaná ľuďmi s citlivými zubami. Vďaka špeciálnemu zloženiu znižuje citlivosť zubov a zmierňuje ich nepríjemnú bolesť. V jej zložení nenájdete fluorid, čo ju predurčuje ako alternatívu pre citlivé osoby, ktorým tieto zlúčeniny spôsobujú kontaktnú dermatitídu. Zubná pasta bez fluoridu poskytuje perfektnú ochranu proti zubnému kazu a taktiež remineralizuje zubnú sklovinu. Jej opakované používanie vás odmení silnou zubnou sklovinou s odolnou ochrannou vrstvou. Zároveň urobí zuby krásne lesklé. Ľuďom sťažujúcim sa na časté zubné kazy bezpochyby prilepší aj väčšie percento pridaných látok, ktoré majú za následok zníženie množstva baktérií, a tým aj zníženú kazivosť zubov. Objem zubnej pasty GC MI je 35 ml. Ovocná príchuť urobí z čistenia zubov obľúbenú činnosť pre každého. Pre udržanie sviežeho dychu, rozjasneného úsmevu a zubného zdravia vám radíme používať zubnú pastu GC MI spoločne so správne vybranou zubnou kefkou.

Zubná pasta GC Tooth Mousse Jahoda 35 ml Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti zubnej pasty GC Tooth Mousse Jahoda 35 ml

  • Zubná pasta GC MI pre citlivé zuby znižuje ich podráždenie
  • Vyrába sa bez fluoridu
  • Opakované používanie sa postará o silnú zubnú sklovinu
  • Vďaka svojmu zloženiu predchádza vzniku zubného kazu
  • Zubná pasta má objem 35 ml
  • Čistenie zubov ozvláštni ovocná príchuť
  • Zubná pasta GC MI zaistí svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

Voda, Glycerol, CPP-ACP, D-sorbitol, CMC-Na, Propylene glycol, Silicon dioxide, Titanium dioxide, Xylitol, Phosporic acid, Flavoring, Zinc oxide, Sodium saccharin, Etyl p-hydroxybenzoát, Magnesium oxide, Guar gum, Propyl p-hydroxybenzoate, Butyl p-hydroxybenzoate.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 35 ml
Príchuť Ovocná
Kód:  ZUB1571
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2800011949248

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04