Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GC MI Paste Plus Tutti-Frutti 35 ml

4,8 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

GC MI Paste Plus Tutti-Frutti 35 ml

Aby sa zubná pasta dobre starala o vaše zuby, vyberte si takú, ktorá spĺňa vaše špecifické potreby. Zubná pasta GC MI poteší osoby s citlivými zubami. Jej účinné zloženie redukuje citlivosť zubov a uľavuje od ich nepríjemnej bolesti. Pri jej opakovanom používaní posilňuje zubnú sklovinu a vytvára na nej ochrannú vrstvu. Súčasne dodá zubom prirodzený lesk. Ľudí vyhľadávajúci často zubára kvôli zubným kazom zbaví starostí aj vyšší podiel aminfluoridov, ktoré obmedzujú baktérie v množení, čím prispievajú k menšej kazivosti zubov. Objem zubnej pasty GC MI je 35 ml. Ovocná príchuť pridá čisteniu zubov na atraktivite. Pre zdravie vašich zubov, žiarivo biely úsmev a svieži dych je najlepšie používať zubnú pastu GC MI spoločne so správne vybranou zubnou kefkou.

Zubná pasta GC MI Paste Plus Tutti-Frutti 35 ml Vlastnosti/technológia

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty GC MI Paste Plus Tutti-Frutti 35 ml

  • Pasta na zuby GC MI pre citlivé zuby znižuje ich podráždenie
  • Pri opakovanom používaní sa zvyšuje kvalita zubnej skloviny
  • Vďaka svojmu zloženiu predchádza vzniku zubného kazu
  • Balenie zubnej pasty zodpovedá objemu 35 ml
  • Čistenie zubov ozvláštni ovocná príchuť
  • Zubná pasta GC MI prinesie svieži dych na dlhú dobu

Zloženie

Voda, Glycerol, CPP-ACP, D-sorbitol, CMC-Na, Propylene glycol, Silicon dioxide, Titanium dioxide, Xylitol, Phosporic acid, Sodium Fluoride, Flavoring, Sodium saccharin, Etyl p-hydroxybenzoát, Propyl p-hydroxybenzoate, Butyl p-hydroxybenzoate.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 35 ml
Príchuť Ovocná
Kód:  ZUB1568
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2800011987073

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06