Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GC MI Paste Plus Melón 35 ml

4,8 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

GC MI Paste Plus Melón 35 ml

Zubnú pastu spolu s kefkou nájdeme v každej kúpeľni. Zvoľte si takú, ktorá napĺňa vaše špecifické potreby. Zubná pasta GC MI je obľúbená u osôb s citlivými zubami. Vďaka špeciálnemu zloženiu znižuje citlivosť zubov a zmierňuje ich nepríjemnú bolesť. Ak ju budete používať opakovane, urobí vašu zubnú sklovinu silnejšou a obohatí ju o ochrannú vrstvu. Súčasne budú zuby nádherne lesklé. Ľuďom trpiacim na časté zubné kazy bezpochyby pomôže zvýšený obsah aminfluoridov, ktoré znižujú množenie baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Objem zubnej pasty GC MI je 35 ml. Ovocná príchuť urobí z čistenia zubov obľúbenú činnosť pre každého. Pre udržanie sviežeho dychu, rozjasneného úsmevu a zubného zdravia vám radíme používať zubnú pastu GC MI a k nej vhodne zvolenú zubnú kefku.

Zubná pasta GC MI Paste Plus Melón 35 ml Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti zubnej pasty GC MI Paste Plus Melón 35 ml

  • Pasta na zuby GC MI pre citlivé zuby tíši ich podráždenie
  • Pri opakovanom používaní sa zvyšuje kvalita zubnej skloviny
  • Jej účinné zloženie zabraňuje vzniku zubného kazu
  • Zubná pasta disponuje objemom 35 ml
  • Čistenie zubov doplní ovocná príchuť
  • Zubná pasta GC MI zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

Voda, Glycerol, CPP-ACP, D-sorbitol, CMC-Na, Propylene glycol, Silicon dioxide, Titanium dioxide, Xylitol, Phosporic acid, Sodium Fluoride, Flavoring, Sodium saccharin, Etyl p-hydroxybenzoát, Propyl p-hydroxybenzoate, Butyl p-hydroxybenzoate.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 35 ml
Príchuť Ovocná
Kód:  ZUB1565
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2800011987226

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07