Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GC MI Paste Plus Jahoda 35 ml

4,8 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

GC MI Paste Plus Jahoda 35 ml

Zubnú pastu spolu s kefkou nájdeme v každej kúpeľni. Zvoľte si takú, ktorá napĺňa vaše špecifické potreby. Zubná pasta GC MI je určená pre ľudí s citlivými zubami. Jej špeciálne zloženie znižuje citlivosť zubov a zmierňuje ich prípadnú bolesť. Pri jej opakovanom používaní posilňuje zubnú sklovinu a vytvára na nej ochrannú vrstvu. Zároveň urobí zuby krásne lesklé. Ľuďom sťažujúcim sa na časté zubné kazy bezpochyby prilepší aj väčšie percento aminfluoridov, ktoré redukujú populácie baktérií, čím znižujú kazivosť zubov. Objem zubnej pasty GC MI je 35 ml. Ovocná príchuť zaistí, že čistenie zubov bude pre každého príjemnou záležitosťou. Pre dlhodobé zdravie zubov, žiarivý úsmev a svieži dych sa oplatí používať pastu na zuby GC MI spolu s vhodne zvolenou zubnou kefkou.

Zubná pasta GC MI Paste Plus Jahoda 35 ml Vlastnosti/technológia

Hlavné vlastnosti zubnej pasty GC MI Paste Plus Jahoda 35 ml

  • Zubná pasta GC MI pre citlivé zuby upokojuje ich podráždenie
  • Pri opakovanom používaní posilňuje zubnú sklovinu
  • Ingrediencie znižujú pravdepodobnosť vzniku zubného kazu
  • Zubná pasta má objem 35 ml
  • Čistenie zubov ozvláštni ovocná príchuť
  • Pasta na zuby GC MI osvieži váš dych na dlhú dobu

Zloženie

Voda, Glycerol, CPP-ACP, D-sorbitol, CMC-Na, Propylene glycol, Silicon dioxide, Titanium dioxide, Xylitol, Phosporic acid, Sodium Fluoride, Flavoring, Sodium saccharin, Etyl p-hydroxybenzoát, Propyl p-hydroxybenzoate, Butyl p-hydroxybenzoate.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 35 ml
Príchuť Ovocná
Kód:  ZUB1567
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2800011987264

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02