Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GARNIER ULTRA DOUX Maska s arganovým olejom a brusnicami 300 ml

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GARNIER ULTRA DOUX Maska s arganovým olejom a brusnicami 300 ml

Garnier Ultra Doux

Garnier Ultra Doux

Chcete, aby vaša farba nestrácala intenzitu po každom ďalšom umytí? Zoznámte sa s novou unikátnou maskou Garnier z obľúbenej série Ultra Doux, ktorá bola špeciálne vyvinutá pre farbené a melírované vlasy. Zabráňte nežiaducemu vysušovaniu, štiepeniu a lámaniu vlasov. Poskytnite im profesionálnu starostlivosť a hydratáciu. Už po prvom umytí zažijú vaše vlasy znovuzrodenie!
Maska na vlasy vyniká príjemnou ovocnou vôňou a ľahkou krémovou textúrou, preto sa ľahko aplikuje a veľmi rýchlo vstrebáva. Unikátna emulzia je obohatená o arganový olej a výťažky z brusníc, ktoré sú známe svojimi antioxidačnými a ochrannými vlastnosťami. Arganový olej prenikne hlboko do vlasového vlákna a intenzívne ho zregeneruje bez toho, aby vlasy zaťažil.
Pre posilnenie účinku používajte celý rad vlasovej kozmetiky Garnier Ultra Doux. Masku jednoducho nanesiete na vlhké vlasy po umytí šampónom, aplikujete ju po celej dĺžke, necháte niekoľko minút pôsobiť a potom dôkladne opláchnete. Výsledkom budú perfektne vyživené, zamatovo jemné vlasy s podmanivým leskom a intenzívnou farbou, ktoré sa ľahko rozčešú.

Kľúčové vlastnosti

  • Určená pre farbené a melírované vlasy, ktoré strácajú svoj lesk a intenzitu farby
  • Obsahuje výťažok z arganového oleja a brusníc pre ochranu a regeneráciu
  • Navracia vlasom žiarivý lesk, hodvábnu jemnosť a vitalitu
  • Jednoduchá aplikácia vďaka ľahkej krémovej konzistencii
  • Balenie obsahuje 300 ml
Kód:  VLS170
Produktové číslo:  3600541041660
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12