Obnoviť stránku

GARNIER ULTRA DOUX Maska rituál krásy 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER ULTRA DOUX Maska rituál krásy 300 ml

Garnier Ultra Doux

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Garnier Ultra Doux

Túžite poznať tajomstvo krásnych, žiarivo lesklých a zdravo vyzerajúcich vlasov? Zoznámte sa s novou unikátnou maskou Garnier z obľúbenej série Ultra Doux a vyskúšajte rituál krásy na znovuzrodenie vašich vlasov. Už po prvom umytí budú úžasne jemné, hydratované, viditeľne lesklejšie a odolnejšie.
Maska na vlasy vyniká podmanivou vôňou a príjemnou krémovou textúrou, vďaka ktorej sa maska ľahko aplikuje a veľmi rýchlo vstrebáva. Unikátna ošetrujúca receptúra je obohatená o výťažky z arganového oleja a oleja z kamélie, ktoré vlasy hĺbkovo zregenerujú, a pritom nezaťažia. Spojenie dvoch rastlinných olejov je známe svojimi intenzívnymi ochrannými a vyživujúcimi účinkami.
Na dosiahnutie výraznejších výsledkov používajte celý rad vlasovej kozmetiky Garnier Ultra Doux. Masku jednoducho nanesiete na vlhké vlasy po umytí šampónom, aplikujete ju po celej dĺžke, necháte niekoľko minút pôsobiť a potom dôkladne opláchnete. Výsledkom budú perfektne vyživené, zamatovo jemné vlasy s podmanivým leskom, ktoré je možné ľahko vyčesať a upraviť.

Kľúčové vlastnosti

  • Určená na suché a hrubé vlasy, ktoré strácajú svoj lesk a vitalitu
  • Obsahuje výťažky z arganového oleja a oleja z kamélie pre ochranu a regeneráciu
  • Navracia vlasom žiarivý lesk a zamatovú hebkosť
  • Jednoduchá aplikácia vďaka príjemnej krémovej konzistencii
  • Balenie obsahuje 300 ml
Zloženie:
Voda, Cetearyl alcohol, Quaternium-87, Paraffinum liquidum/mineral oil, Behentrimonium chloride, Cetyl esters, Glycerin, Cl 19140/yellow 5, Cl 14700/red 4, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Argania spinosa oil/argania spinosa kernel oil, Camellia oleifera seed oil, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, Propylen glycol, Isopropyl alcohol, Caprylyl glycol, Geraniol, Citronellol, Citric acid, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance (F.I.L. C158281/1)
Kód:  VLS171
Produktové číslo:  3600541291287
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07