Obnoviť stránku

GARNIER Skin Naturals Ošetrujúca Micelárna voda 400 ml

4,7 42 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

GARNIER Skin Naturals Ošetrujúca Micelárna voda 400 ml

Dvojfázová ošetrujúca micelárna voda GARNIER Skin Naturals dokonale odlíči vašu pleť. Kombinácia micel priťahujúca všetky nečistoty ako magnet a odličovacích olejov, ktoré šetrne a pritom perfektne odstránia všetok make-up a nezanechajú na tvári mastný film, je od značky Garnier zásah priamo do čierneho. Micelárna voda Garnier Skin Naturals 400 ml je špeciálne vyvinutá pre veľmi citlivú pleť a oči a obohatená o výťažok z nevädze, ktorý vám pomôže pleť zjemniť. Je vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek, ktoré určite ocenia, že micelárna voda dokáže neuveriteľne rýchlo okrem odstránenia make-upu tiež upokojiť jemnú pokožku očí a očného okolia. Doprajte svojej pleti starostlivosť, akú si zaslúži!

Kľúčové vlastnosti dvojfázovej micelárnej vody GARNIER Skin Naturals 400 ml

  • Perfektne odlíči aj odolný make-up z tváre, očí aj pier
  • Obsahuje výťažok z nevädze, ktorý pleť upokojuje a zjemňuje
  • Ošetrujúca micelárna voda GARNIER Skin Naturals obsahuje drobné micely zachytávajúce nečistoty a zároveň aj odličovacie oleje, ktoré bez nepríjemného trenia odstránia make-up a nezanechajú na pleti mastný film
  • Ideálne pre veľmi citlivú pleť a nositeľky kontaktných šošoviek
  • Dermatologicky aj oftalmologicky testované

Použitie:
Aplikujte na tvár, oči a pery pomocou vatových tampónov a pleť jemnými ťahmi bez drhnutia vyčistite smerom od stredu von. Micelárna voda sa nemusí následne oplachovať.

Zloženie:
AQUA/WATER, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHORIDE, ARGININE, COCO-BETAINE, POLOXAMER 184, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE, CI 60725/VIOLET 2, CI 61565/GREEN 6, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM/ FRAGRANCE. (F.I.L. B217772/0).

Zloženie

AQUA/WATER, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXEDECANE, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, ARGININE, COCO-BETAINE, POLOXAMER 184, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE, CI 60725/VIOLET 2, CI 61565/GREEN 6, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM/FRAGRANCE

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 40 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Všetky typy
Kód:  PLK493
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600542098137
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03