Obnoviť stránku

GARNIER Skin Naturals Essentials kompletný čistiaci krém 200ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Skin Naturals Essentials kompletný čistiaci krém 200ml

Kompletný čistiaci krém Garnier Skin Naturals Essentials jemne a bez vysúšaniu pokožky odstraňuje nečistoty z vašej pleti. Obsahuje ochranný výťažok z ruže.  Je ideálny pre suchú pleť, ktorú vyčistí a upokojí. Doprajte svojej pokožke tú najlepšiu starostlivosť s Garnier Skin Naturals Essential. 

Zloženie:

Aqua/water, Glycerín, Disodium cocoamphodiacetate, Coco-betaine, Peg-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Sodium laureth sulfate, Glycol distearate, Sodium glycolate, Peg-75 shea butter glycerides, Acrylates copolymer, Aloe barbadensis/aloe barbadensis leaf juice, Citric acid, Disodium EDTA, polyquaternium-39, polyquaternium-7, Potassium Sorbate, Sodium benzoate

Kľúčové vlastnosti

  • Odstráni nečistoty
  • Upokojí pleť
  • S ochranným výťažkom z ruže
  • Pre suchú pleť
  • Nevysuší pokožku
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá
Kód:  PLK247
Produktové číslo:  3600540622297
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12