Obnoviť stránku

GARNIER Skin Naturals Botanical Balm 3 v 1 Rose 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Skin Naturals Botanical Balm 3 v 1 Rose 150 ml

Zháňate pleťovú masku, denný krém aj nočný krém? Vyskúšajte pleťový krém Garnier 3 v 1. Tento krém hydratuje a zároveň upokojuje pokožku. Je vhodný predovšetkým pre suchú a citlivú pleť vďaka ružovej vode. Krém sa vyznačuje svojimi ingredienciami, ktoré sú z 96 % prírodného pôvodu. Počas 10 minút vykúzlite zregenerovanú a odpočinutú pleť, ktorá bude chránená pred nežiaducim vysúšaním. 

Kľúčové vlastnosti pleťového krému GARNIER Skin Naturals Botanical Balm Rose 3 v 1

  • Pleťový krém GARNIER 3 v 1 – denný krém, nočný krém, maska
  • Upokojuje a hydratuje pokožku
  • S ružovou vodou
  • Vhodný pre suchú a citlivú pleť
  • 96 % ingrediencií je prírodného pôvodu
  • Obsahuje: ružovú vodu, prírodné oleje a glycerín

Stačí 1 krém na všestranné použitie

Pleťový krém Garnier v sebe skrýva ako denný krém, tak nočný krém a tiež pleťovú masku. Pri použití denného krému bude vaša pokožka dostatočne hydratovaná a chránená pred nepriaznivými vplyvmi po celý deň. Pri použití krému na noc sa dočkáte ráno sviežej a odpočinutej pleti vďaka jeho vyživujúcim zložkám. Vo forme masky krém pokožku regeneruje, vyživuje a chráni pred vysúšaním.  

Ako pleťovú masku GARNIER aplikovať

Pred použitím pleťovej masky GARNIER svoju pokožku dôkladne vyčistite napríklad micelárnou vodou Garnier. Krém aplikujte na čistú pleť a jemne vmasírujte. Pri aplikácii masky ju naneste na čistú pleť v tenkej vrstve. Vynechajte oči a okolie pier. Nechajte pôsobiť 10 minút. Potom masku vmasírujte do pokožky alebo očistite pomocou vatového tampóna.

Zloženie:
Aqua/Water, Glycerín, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba/Beeswax, Glyceryl Stearate Se, Polyglyceryl-3 Methylglucose, Distearate, Alcohol Denat., Zea Mays Starch/Corn, Starch, Dioktadecyl Alcohol, Rosa Damascena Flower, Water, Dicaprylyl Ether, Stearic Acid, Carbomer, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Arginine, Myristica Acid, Palmitic Acid, Prunus armeniaca Kernel oil/Apricot Kernel Oil, propanediol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan, Gum, Tocopherol, Salicylic Acid, Linalool, Citronellol, Parfum/Fragrance (F.IL B202343 / 1).

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK452
Produktové číslo:  3600542105378
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17