Obnoviť stránku

GARNIER Sada pre normálnu až zmiešanú pleť

GARNIER Sada pre normálnu až zmiešanú pleť

Sada kozmetických prípravkov Garnier obsahuje micelárnu vodu, masku a krém pre normálnu a zmiešanú pleť. Prípravky majú účinné zloženie, ktoré spoľahlivo pomáha regulovať nadmernú tvorbu kožného mazu a nedráždi pleť. Zanechávajú ju perfektne ošetrenú, jemnú a prirodzene matnú. Rozmaznávajte svoju tvár kvalitnou kozmetikou, aby bola dlho prirodzene mladistvá a krásna!

Zloženie kozmetické sady Garnier

  • Micelárna voda Garnier 400 ml
  • Pleťová maska ??Garnier 32 g
  • Pleťový krém Garnier 50 ml

Micerálna voda Garnier

Micelárna voda garnier rýchlo a šetrne odstraňuje make-up, dôkladne čistí pleť a príjemne ju ošetruje. Jemné zloženie ošetruje tvár aj oči a prípravok nie je potrebné oplachovať. Obsahuje jemné čiastočky micely, ktoré zachytia nečistoty rovnako spoľahlivo ako magnet, bez zbytočného trenia a namáhania pleti. Veľké balenie vystačí až na 200 použití. Micelárna voda neobsahuje parfumáciu a je dermatologicky i oftalmologicky testovaná. Doprajte si jednoduchý spôsob čistenia pleti, ktorý zároveň účinne reguluje jej mastenie!

Použitie:
Nanášajte na pleť pomocou kozmetického tampónu jemnými dlhými ťahmi. Zvýšenú pozornosť venujte T zóne.

Aktívne látky:

  • Glycerín - hĺbkovo hydratuje a zjemňuje
  • Micely - jemné čiastočky zachytávajúce nečistoty


Zloženie:
Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerín, Alcohol Denat., Poloxamer 184, Polyaminopropyl biguanidy, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA. (B172462 / 1)

Čistiaca textilná maska ??Garnier Freshness

Čistiaca textilná maska ??má šetrné zloženie, ktoré obsahuje kyselinu hyalurónovú a extrakt zo zeleného čaju. Dlhodobo hydratuje, príjemne osviežuje a ošetruje normálnu až zmiešanú pleť. Maska s účinným zložením v priebehu iba 15 minút dodá pleti hydratáciu až na sedem dní. Ošetrujte svoju pleť hydratačnou maskou, aby bola hodvábne jemná, čistá a prirodzene matná!

Použitie:
Masku rozložte a aplikujte na vyčistenú tvár bielou stranou. Modrý ochranný film musí zostať hore. Odstráňte ochranný film a nechajte masku pôsobiť asi 15 minút. Potom masku odstráňte a zvyšok dôkladne utrite kozmetickým tampónom alebo pleť opláchnite.

Aktívne látky:

  • Kyselina hyaluronová - hĺbkovo pleť hydratuje
  • Extrakt zo zeleného čaju - príjemne pleť osviežuje
  • Glycerín - zjemňuje a vyhladzuje pleť

Zloženie:
Aqua/water, Propylene glycol, Glycerín, P-anisic acid, Camellia sinensis leaf extract, Citric acid, Dipotassium glycyrrhizate, Glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, Hydroxyethylcellulose, Limonene, mannózy, Metylparabén, PEG-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Potassium hydroxide, Potassium Sorbate
Propylparabén, PVM/MA copolymer, Sodium benzoate, Sodium hyaluronate, Sorbitol, Xanthan gúm, Parfum/fragrance

Pleťový krém Garnier Essentials

Jemný krém bojuje proti toxínom a účinne hydratuje pleť až na 24 hodín. Je určený na ošetrenie suchej a citlivej pleti. Šetrné zloženie je dermatologicky testované. Pleťový krém hĺbkovo hydratuje, poskytuje pleti kompletnú
starostlivosť a chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Obsahuje výťažky z ruže, ktoré pleť upokojujú a zanechávajú ju zamatovo jemnú a žiarivú. Udržujte svoju pleť hydratovanú po celých 24 hodín!

Použitie:
Nanášajte na vyčistenú pleť raz až dvakrát denne a jemne vmasírujte.

Aktívne látky:

  • Výťažky z ruže - upokojujú a zjemňujú pleť
  • Glycerín - hĺbkovo hydratuje
  • Vitamín E - má antioxidačné účinky

Zloženie:
Aqua/water, Glycerín, Paraffinum liquidum/mineral oil, Cyclohexasiloxane, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Glyceryl Stearate sa, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Dioktadecyl alcohol, Allantoin, Aluminum starch ocetnylsuccinate, BHT, Carbomer, Chlorphenesin, Citronellol, Disodium EDTA , Etylhexyl methoxycinnamate, etylparabénom metylparabén, Rosa centifolia water/rosa centifolia flower water, Sodium hydroxide, Stearic acid, Tocopheryl acetate, Xanthan gúm, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 32 g (0,03 kg)

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Čistenie
Kód:  PLK254s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18