Obnoviť stránku

GARNIER Pure Charcoal Purifying & Hydrating Pore-Tightening Black Tissue Mask 3× 28 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Pure Charcoal Purifying & Hydrating Pore-Tightening Black Tissue Mask 3× 28 g

Hľadáte pleťovú masku na rozšírené póry? Vyskúšajte pleťovú masku Pure Charcoal Purifying & Hydrating Pore-tightening značky Garnier. Táto čierna textilná maska pleť vyčistí, hydratuje a zároveň minimalizuje viditeľné póry. Maska je vyrobená tak, aby vyhovovala aj citlivej pleti. Počas 15 minút vykúzlite z mastnej pleti nádhernú zmatnenú hydratovanú pokožku. Pleťová maska Garnier je vhodná na každý tvar tváre, vďaka svojim vlastnostiam sa prispôsobí všetkým kontúram.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky GARNIER Pure Charcoal Purifying & Hydrating Pore-tightening Black Tissue Mask 3× 28 g

  • Čierna textilná pleťová maska Pure Charcoal Purifying & Hydrating Pore-tightening minimalizuje póry
  • Čistí a hydratuje pokožku
  • Je vhodná aj na citlivú pleť
  • Maska Garnier je určená na všetky tvary tváre
  • Obsahuje aktívne zložky – čierne uhlie, kyselinu hyalurónovú, glycerín a extrakt z morských rias

S pleťovou maskou GARNIER proti rozšíreným pórom

Pleťová maska Pure Charcoal je obohatená o aktívne zložky – čierne uhlie, kyselinu hyalurónovú, glycerín a extrakt z morských rias. Vďaka týmto zložkám vašu pleť vyčistí, minimalizuje viditeľné póry a zároveň zanechá pleť dostatočne hydratovanú.

Použitie:
Pred použitím pleťovej masky GARNIER svoju pokožku dôkladne vyčistite napríklad micelárnou vodou Garnier. Masku vyberte z obalu a aplikujte na vyčistenú tvár jej bielou stranou. Modrý ochranný film musí byť viditeľný z vrchnej časti vašej tváre. Nechajte pôsobiť 15 minút. Potom masku odstráňte a vmasírujte prebytočné sérum do pokožky, alebo očistite pomocou vatového tampónu.

Zloženie:
Aqua/water, Propylene glycol, Glycerin, PEG-32, PEG-40 hydrogenated castor oil, PVM/MA copolymer, Papain, Potassium hydroxide, Glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, Sodium hyaluronate, Ananas sativus fruit extract / pineapple fruit extract, P-anisic acid, Alcohol, Propanediol, Sucrose, Hydrogenated starch hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Capryloyl salicylic acid, Xanthan gum, Fucus vesiculosus extract, Sodium benzoate, Phenoxyethanol, Parfum/fragrance.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 28 g (0,03 kg)

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Účinok

Účinok Hydratačný, Čistenie
Kód:  PLK4540s
Produktové číslo:  NEPOUŽÍVAT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18