Obnoviť stránku

GARNIER Moisture + Aqua bomb 3× 32 g

Garancia najlepšej ceny
8,20 €

GARNIER Moisture + Aqua bomb 3× 32 g

Superhydratačná maska Garnier Moisture + Aqua Bomb je netradičná textilná maska s perfektnými výsledkami. Jej osviežujúce a vypĺňajúce zloženie obsahuje výťažok z granátového jablka, kyselinu hyalurónovú a glycerín. Po aplikácii je vaša pleť intenzívne rehydratovaná a revitalizovaná. Jej použitie je naozaj jednoduché. Masku rozložíte a aplikujete ju na vyčistenú tvár bielou stranou masky. Zložíte modrý ochranný film a necháte pôsobiť 15 minút. Potom už masku môžete odstrániť. Prípadný prebytok umyte alebo utrite a užívajte sa skvelú kondíciu vašej pleti.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky GARNIER Moisture + Aqua bomb 3× 32 g

  • Textilná maska
  • Extrakt z granátového jablka, kyselina hyalurónová a glycerín
  • Na dehydratovanú pleť
  • Intenzívna hydratácia a revitalizácia
  • Jednoduchá aplikácia

Zloženie:
Aqua/water, Propylene glycol, Glycerin, Alcohol, P-anisic acid, Dipotassium glycyrrhizate, Glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, Hamamelis virginiana leaf water/with hazel leaf water, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Mannose, Methylparaben, PEG-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Potassium hydroxide, Potassium sorbate, Propylparaben, Punica, Granatum fruit extract, PVM/MA copolymer, Sodium benzoate, Sodium hyaluronate, Sorbic acid, Sorbitol, Xanthan gum, Parfum/fragrance


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Súprava

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný

Hmotnosť

Hmotnosť 96 g (0,1 kg)
Kód:  PLK253s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PLK253s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13