Obnoviť stránku

GARNIER Fructis Oil Repair Intense Balsam 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Oil Repair Intense Balsam 200 ml

Posilňujúci balzam na vlasy Garnier Fructis Oil Repair Intense Balsam s objemom 200 ml je špeciálne navrhnutý pre starostlivosť o veľmi suché a neskrotné vlasy. Vlasy posilňuje, okolo vlasového vlákna vytvára ochrannú vrstvu, kde uchováva výživu dôležitú pre obnovu sily a pružnosti vlasov. Navracia im žiarivý lesk až ku končekom a zanecháva ich pružné a pevné. Jeho krémové zloženie obsahuje bambucké maslo, 3-glycerid a tri vzácne vyživujúce oleje. Zároveň je obohatené o super ovocie, ktoré predstavujúce exkluzívnu kombináciu posilňujúcich ovocných zložiek, proteínov z citróna, vitamínov B3, B6 a výťažkov z rastlín pre zdravšie, krajšie a silnejšie vlasy. Balzam na vlasy Garnier Fructis Oil Repair Intense neobsahuje parabény, vlasy nezaťažuje a bol dermatologicky testovaný. 
Aktívne látky:

  • Bambucké maslo je bohaté na vyživujúce lipidy, najmä Omega 3 a Omega 6 mastné kyseliny. Pomáha chrániť poškodené vlasy tým, že podporuje ich vodoodolnosť.
  • Koncentrát z ovocia je obohatený o posilňujúce zložky, ktoré sa v ovocí prirodzene vyskytujú. Dodáva vlasom lesk a odolnosť.
  • Jojobový olej
  • Makadamiový olej
  • Mandľový olej
  • 3-glycerid

Účinky:
Výsledkom aplikácie balzamu sú silné vlasy, poddajné a dokonale vyživené. Sú zamatovo hebké a žiarivé až ku končekom. Pôsobia zdravým dojmom. Pre ešte väčší účinok použite šampón a masku Fructis Oil Repair Intense.
Použitie:
Prípravok naneste po umytí vlasov po celej ich dĺžke, od korienkov až ku končekom. Nechajte 2 až 3 minúty pôsobiť a potom dôkladne opláchnite. V prípade zasiahnutia očí okamžite vypláchnite. 

Zloženie:
Aqua/water, cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Cocos nucifera oil/coconut oil, Cetyl esters, CI19140/yellow 5, CI 15985/yellow 6, Niacínamid, saccharine officinarum extract/sugar cane extract, Macadamia ternifolia seed oil, Hydroxypropyltrimonium lemon proteín, Phenoxyethanol, Trideceth-6, chlórhexidínu digluconate, Simmondsia chinensis seed oil/jojoba seed oil, Limonene, Camellia sinensis leaf extract, Linalool, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Benzyl cinnamate, Amodimethicone, Izopropyl alcohol, Pyrus malus fruit extract/apple fruit extract, pyridoxín HCI, BHT, Citric acid, Cetrimonium chloride, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Citrus limon peel extract/lemon peel extract, Coumarin, Prunus amygdalus dulcis oil/sweet almond oil, Leuconostic/radish root ferment Filtrate, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS668
Produktové číslo:  3600542041973
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03