Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GARNIER Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska 400 ml

4,7 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,89 €

GARNIER Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska 400 ml

Garnier Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska 400 ml

Objavte multifunkčnú masku na vlasy Garnier Fructis Hair Food Banana, ktorú je možné využiť aj ako kondicionér alebo bazoplachovú starostlivosť. Obsahuje 98 % zložiek prírodného pôvodu. Vďaka jej prírodnému zloženiu neobsahuje silikóny ani umelé farbivá. Ľahká textúra masky na vlasy Garnier okamžite preniká do vlasov a zanecháva ich hladké, žiarivé a zdravo vyzerajúce. Garnier Fructis Hair Food Banana udržuje vlasy hydratované, vyživené a navyše s príjemnou banánovou vôňou.

Maska na vlasy GARNIER Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska 400 ml

Účinné zloženie

Garnier Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska na vlasy sa skladá zo zložiek prírodného pôvodu, neobsahuje umelé farbivá ani silikóny. Ide teda o vegánsky produkt. Hlavnými ingredienciami sú banán a bambucké maslo. Okamžite vlasy hĺbkovo hydratuje, vyživuje a obnovuje.

Maska na vlasy GARNIER Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska 400 ml

Až 4× menej lámavé vlasy

Garnier Fructis Hair Food Banana vyživujúcu masku je možné využívať ako kondicionér, masku a bezoplachovú starostlivosť. Pomôže vám s rozčesávaním vlasov a zanecháva ich hladké, žiarivé a zdravo vyzerajúce. Už po prvom použití pocítite až 4× menej lámavé vlasy.

Maska na vlasy GARNIER Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska 400 ml

Návod na použitie

Pokiaľ plánujete využívať výrobok Garnier Fructis Hair Food Banana ako kondicionér, naneste ho na mokré vlasy umyté šampónom a potom opláchnite. Pri použití ako masky na vlasy naneste na mokré, umyté vlasy, nechajte pôsobiť 3 minúty a potom zmyte. Vyživujúcu masku na vlasy je možné využiť aj ako bezoplachovú starostlivosť – naneste ju celej dĺžke aj do končekov umytých, vlhkých vlasov a už neoplachujte.

Maska na vlasy GARNIER Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska 400 ml

Kľúčové vlastnosti Garnier Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska na vlasy

  • Maska Garnier vlasy hydratuje, vyživuje a obnovuje
  • Možno ju využívať ako kondicionér, masku a bezoplachovú starostlivosť
  • Pomáha s rozčesávaním
  • Neobsahuje silikóny a má ľahkú textúru
  • Garnier Fructis Hair Food Banana vyživujúca maska na vlasy má 98 % zložiek prírodného pôvodu
  • Banán a bambucké maslo
  • Hladké, žiarivé a zdravo vyzerajúce vlasy
  • Až 4× menej lámavé vlasy už po 1. použití
  • Vegánsky výrobok
  • Dermatologicky testované

Zloženie

AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERÍN, ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETYLAMÍN, Butyrospermum parkii BUTTER / SHEA BUTTER, OLEA EUROPAEA OIL / OLIVE FRUIT OIL, MUSA PARADISIACA FRUIT JUICE/ BANANA FRUIT JUICE, Glycín SOJA OIL / SOYBEAN OIL, SODIUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT / ROSEMARY LEAF EXTRACT, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, PERSEA GRATISSIMA OIL/ AVOCADO OIL, LACTIC ACID, TARTARIC ACID, Cetyl ESTERS, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, CARAMEL, LINALOOL, EUGENOL, KUMARÍN, BENZYL ALCOHOL, PARFÚM/FRAGRANCIA (F. I. L C213449/1)

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Ovocný

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia, Výživa

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Objem

Objem 400 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Typ

Typ produktu Maska
Kód:  KSVL7234
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600542513128
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02