Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GARNIER Fructis Color Resist Sealer Conditioner 200 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Color Resist Sealer Conditioner 200 ml

Garnier Color Resist

Garnier Fructis Color Resist Sealer

Strácajú vaše vlasy intenzitu farby po každom ďalšom umytí? Vysušujú sa a postupne prichádzajú o svoj lesk? Vyskúšajte kondicionér Garnier Color Resist Sealer, ktorý bol špeciálne vyvinutý odborníkmi na farbené vlasy. Už po prvom umytí zažijú vaše vlasy znovuzrodenie!
Kondicionér vyniká príjemnou vôňou a krémovo-gélovou konzistenciou, preto sa ľahko aplikuje a veľmi rýchlo vstrebáva. Unikátna emulzia je obohatená o olej z ľanového semienka, ktorý sa ihneď rozpúšťa vo vlasovom vlákne a intenzívne ho regeneruje. Hĺbková výživa ochráni farbu vnútri vlasov, dodá im úžasný lesk a zamatovú jemnosť. Farba zostane oslnivo žiarivá ako po prvej aplikácii! Vďaka obsiahnutému UV filtru budú vlasy chránené pred škodlivými slnečnými lúčmi. Intenzita farby vydrží až 10 týždňov!
Pre posilnenie účinku používajte celý rad vlasovej kozmetiky Color Resist Sealer. Kondicionér naneste na vlhké vlasy po umytí šampónom, aplikujte ho po celej dĺžke a potom dôkladne opláchnite. Vlasy budú stále vyzerať ako práve zafarbené.

Kľúčové vlastnosti

  • Určený na farbené vlasy, ktoré strácajú svoj lesk a intenzitu farby
  • Obsahuje výťažok z oleja z ľanového semienka a UV filter
  • Navracia vlasom lesk, hodvábnu jemnosť a vitalitu
  • Intenzita farby je zachovaná až 10 týždňov
  • Jednoduchá aplikácia vďaka príjemnej krémovo-gélovej konzistencii
  • Balenie obsahuje 200 ml

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS157
Produktové číslo:  3600541474383
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13