Obnoviť stránku

GARNIER Fructis Coconut water 400 ml

4,8 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Coconut water 400 ml

Ak hľadáte šampón, ktorý sa bude jemne starať o vaše vlasy, vyskúšajte GARNIER FRUCTIS Coconut water 400 ml. Vďaka obsahu kokosovej vody a čistiacim zložkám budú vaše vlasy silné a hydratované. GARNIER FRUCTIS tiež obsahuje blahodarný koncentrát z ovocia, konkrétne kombináciu proteínu z citróna a vitamín B3 a B6, ktorý vlasom zabezpečí krajší a zdravší vzhľad. Vlasy budú ľahké, hebké a budú sa ľahšie rozčesávať.

Hlavné vlastnosti šampónu GARNIER FRUCTIS Coconut water 400 ml

  • Obsahuje blahodarnú kokosovú vodu pre zdravšie vlasy
  • Vďaka proteínu z citróna a vitamínom B3 a B6 budú vlasy krajšie a zdravšie
  • GARNIER FRUCTIS sa jemne stará o vaše vlasy
  • Vlasy sa budú lepšie rozčesávať

Objem:
400 ml

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy potrebné množstvo šampónu, opatrne vmasírujte a opláchnite.

Zloženie:
Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Citric acid, Cocamidopropyl betaine, Glycol distearate, Ammonium hydroxide, Niacinamide, Coco-betaine, Saccharum officinarum extract/sugar cane extract, Cocos nucifera fruit juice/coconut fruit juice, Cucumis sativus fruit extract/cucumber fruit extract, Sodium chloride, Sodium benzoate, Sodium acetate, Hydroxypropyltrimonium lemon protein, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, PPG-5-ceteth-20, PEG-55 propylene glycol oleate, Polyquaternium-10, Salicylic acid, Limonene, Camellia sinensis leaf extract, Linalool, Benzyl alcohol, Propylene glycol, sopropyl alcohol, Capryloyl glycine, Pyrus malus fruit extract/apple fruit extract, Carbomer, Pyridoxine, HCl, Citruc limon peel extract/lemon peel extract, Potassium sorbate, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Hexylene glycol, Hexyl cinnamal, Amyl cinnamal, Parfum/fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VLS907
Produktové číslo:  3600541970540
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17