Obnoviť stránku

GARNIER Fructis Coconut water 200 ml

4,9 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,19 €

GARNIER Fructis Coconut water 200 ml

Sú vaše vlasy mastné pri korienkoch, ale majú suché končeky? Riešením je ošetrujúci balzam GARNIER Fructis Coconut water. Obsahuje zložky, ktoré vlasy čistia a zároveň vyživujú končeky. Pomáha predchádzať štiepeniu. Vlasy budú po celej dĺžke krásne hebké, navyše sa lepšie rozčesávajú. Kondicionér v sebe spája kokosovú vodu, posilňujúce výťažky z ovocia, kombináciu proteínov z citróna a vitamíny B3 a B6. Všetky tieto ingrediencie sa postarajú o zdravý a svieži vzhľad vašich vlasov. Balzam GARNIER Fructis je vhodný pre každodenné použitie.

Kľúčové vlastnosti kondicionéra GARNIER Fructis Coconut water

  • Balzam, ktorý sa stará o vlasy po celej ich dĺžke
  • Postará sa o mastné korienky aj suché končeky
  • Eliminuje štiepenie vlasov, tie sa potom dobre rozčesávajú
  • Obsahuje kokosovú vodu, výťažky z ovocia a niekoľko vitamínov
  • Balzam GARNIER Fructis Coconut water je obohatený o čistiace zložky

Použitie:
Aplikujte po celej dĺžke umytých vlasov, potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Cetyl Esters, Niacinamide, Saccharum Officinarum Extract/Sugar Cane Extract, Cocos Nucifera Fruit Juice/Coconut Fruit Juice, Cucumis Sativus Fruit Extract/Cucumber Fruit Extract, Hydroxycitronellal, Hydroxypropyltrimonium Lemon Protein, Sodium Benzoate, Phenoxyethnaol, Chlorhexidine Digluconate, Camellia Sinesis Leaf Extract, Linalool, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Capryloyl Glycine, Pyrus Malus Fruit Extract/Apple Fruit Extract, Pyridoxine HCI, Geraniol, Citric Acid, Citronellol, Citrus Limon Peel Extract/Lemon Peel Extract, Potassium Sorbate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum/Fragrance (F.I.L C194970/1).

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Poškodené

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  VLS908
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600541970922
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12