Obnoviť stránku

GARNIER Fructis Antidandruff 2 v 1 Shampoo 3× 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Antidandruff 2 v 1 Shampoo 3× 400 ml

Šampón na normálne vlasy Garnier Fructis Antidandruff 2 v 1 vás dlhodobo zbaví lupín, účinne proti nim bojuje obsahom zinku. Okrem toho obsahuje aktívne výťažky z ovocia, ktoré vyživujú vlasovú štruktúru. Vitamíny B3 a B6 sa postarajú o výživu od korienkov, AHA kyseliny sa zameriavajú na jadro vlasového vlákna. Pyritión zinku zastavuje cyklus tvorby lupín už od prvého použitia a zabraňuje ich návratu, upokojuje podráždenie a svrbenie vlasovej pokožky. Vďaka zloženiu 2 v 1 sa po umytí vlasov šampónom GARNIER Fructis Antidandruff nebudete musieť trápiť s ich rozčesávaním. Vaše vlasy budú lesklé, silné, vyživené a 100 % bez lupín.

Kľúčové vlastnosti šampónu GARNIER Fructis Antidandruff 2 v 1 Shampoo

  • Účinne bojuje proti lupinám
  • Vlasovú štruktúru vyživujú aktívne výťažky z ovocia vo forme AHA kyselín
  • GARNIER Fructis Antidandruff 2 v 1 výrazne uľahčí rozčesávanie
  • Vitamíny B3 a B6 pre výživu od korienkov
  • Pyritión zinku zastavuje cyklus tvorby lupín
  • Šampón GARNIER Fructis Antidandruff 2 v 1 pre vlasy 100 % bez lupín

Aktívne látky:
Aktívne výťažky z ovocia – posilňujú vlasové vlákno.
Pyritión zinku – zastavuje cyklus tvorby lupín od prvého použitia a zamedzuje ich návratu po dobu štyroch týždňov od ukončenia používania, upokojuje podráždenia a svrbenie vlasovej pokožky.

Typ vlasov:
Vhodný na normálne vlasy, na vlasy s lupinami.

Použitie:
Šampón aplikujte na vlhké vlasy, jemne ho vmasírujte do vlasov aj do vlasovej pokožky. Potom dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Glycol distearate, Sodium chloride, CI 19140/yellow 5, CI 42090/blue 1, Niacinamide, Cocamide MIPA, Saccharum officinarum extract/sugar cane extract, Sodium benzoate, Sodium polynaphthalenesulfonate, Hydroxycitronellal, Sodium acetate, Hydroxypropyltrimonium lemon protein, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Polyquaternium-10, Salicylic acid, Cellulose gum, Dimethicone, Camellia sinensis leaf extract, Zinc pyrithione, Linalool, Benzyl alcohol, Isopropyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Carbomer, Pyrus malus fruit extract/apple fruit extract, Pyridoxine HCI, Geraniol, Citric acid, Citrus limon peel oil/lemon peel oil, Methylisothiazolinone, Citrus limon peel extract/lemon peel extract, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lupiny

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 1 200 ml
Kód:  VLS146s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08