Obnoviť stránku

GARNIER BODY ULTIMATE BEAUTY skrášľujúci suchý telový olej 150 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER BODY ULTIMATE BEAUTY skrášľujúci suchý telový olej 150 ml

Patríte medzi tie ženy, ktoré chcú mať dokonale krásnu pokožku? Pomôže vám k tomu suchý telový olej Body Ultimate Beauty od značky Garnier, ktorý je 10x koncentrovanejší, ako bežné telové mlieko. Je obohatený o 4 vzácne skrášľujúce oleje: arganový, makadamový, mandľový a olej z ruže.

Intenzívne sa stará o pokožku celého tela. Pravidelným používaním bude vaša pokožka prežiarená, hebká, pružná a vyhladená. Pri aplikovaní je výhodou ľahké a nemastné zloženie.

Zloženie:

Caprylic/Caprice triglyceride, Izopropyl palmitate, Izopropyl Myristate, Argania Spinosa Oil/Argania Spinosa Kernel Oil, Benzyl Alcohol, Capsicum annuum Extract/Capsicumannuum Fruit Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Penta-Tetra-Di-T Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Sweet Almond Oil, Rosa rubiginosa Oil, Parfum/Fragrance.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Kód:  TM091
Produktové číslo:  3600541210233
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01