Obnoviť stránku

GARNIER Body Repairing Care 100ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Body Repairing Care 100ml

Regeneračný krém GARNIER Body Repairing Care je špeciálne určený pre starostlivosť o veľmi suché a popraskané nohy. Pokožke dodáva intenzívnu regeneráciu, upokojuje ju a chráni pred vysušovaním. Ošetruje drobné prasklinky a hrubú a drsnú pokožku. Zanecháva ju jemnú, hebkú a vláčnu. Zloženie krému je obohatené o alantoín a výťažky javorovej miazgy. Bohatá textúra sa ľahko nanáša a veľmi dobre sa vstrebáva. Rozmaznávajte svoje chodidlá luxusnou starostlivosťou a dodajte im príjemný pocit úľavy s týmto ošetrujúcim krémom.

Aktívne látky:

  • alantoín regeneruje, posilňuje a ošetruje popraskanú pokožku
  • výťažky javorovej miazgy vynikajú svojimi hojivými účinkami

Účinky:
Už po prvej aplikácii prípravku dochádza k úľave a upokojeniu popraskanej pokožky, nohy sú opäť jemné a hladké, dokonale chránené pred vysušovaním.

Použitie:
Prípravok naneste podľa potreby do dlaní a krúživými pohybmi jemne vmasírujte do pokožky nôh.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre veľmi suchú a popraskanú pokožku nôh.

Zloženie:
Aqua/water, Glycerín cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Acer saccharinum extract/sugar maple extract, Allantoin, Benzyl alcohol, Caprylyl glycol, Coumarin, Phenoxyethanol, Sodium polyacrylate, Parfum/fragrance

 
Kód:  TM238
Produktové číslo:  3600540480583
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06