Obnoviť stránku

GARNIER BIO Lemon Grass

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER BIO Lemon Grass

Značka Garnier je celosvetovo úspešnou a obľúbenou značkou telové, pleťovej i vlasovej kozmetiky. Darčeková sada Garnier obsahuje intenzívne čistiaci gél a vyvažujúce hydratačný krém Garnier BIO Lemongrass - certifikované prípravky organické starostlivosti o vašu pleť. Umývací gél dokonale hĺbkovo vyčistí pleť a zároveň zamedzí jej vysušeniu. Hydratačný krém poskytne normálnej až zmiešanej pleti optimálnu hydratáciu a zároveň účinne bojuje proti jej nadmernému lesku. Sada produktov BIO Lemongrass vašu pleť hĺbkovo hydratuje a potlačia nadmernú tvorbu kožného mazu. Darčeková sada pre krásny a svieži vzhľad normálnu až zmiešanej pleti.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady GARNIER BIO Lemongrass

  • Atraktívne darčeková sada pre ženy s kvalitnou BIO pleťovou kozmetikou GARNIER
  • Čistiaci gél pleť detoxikuje, hĺbkovo čistí a zabraňuje jej vysušovaniu
  • Hydratačný pleťový krém hĺbkovo hydratuje a regeneruje
  • Gél aj krém potláčajú nadmernú tvorbu mazu a zabraňujú lesknutiu pleti
  • Oba prípravky vhodné pre normálnu až zmiešanú pleť
  • Vysoký obsah prírodných účinných látok, príjemná vôňa citrusov a bylín
  • Darčeková sada GARNIER BIO Lemongrass - certifikovaná organická starostlivosť o vašu pleť

GARNIER Bio Lemongrass Detox Gel Wash 150 ml

Čistiaci gél Lemongrass z Bio rady značky Garnier pleť detoxikuje, upokojuje, eliminuje podráždenie, zbaví ju hlboko usadených nečistôt a zároveň predchádza vysušeniu pleti. To všetko s pomocou prírodných zložiek ekologického poľnohospodárstva. Príjemne vonia citrusy a bylinami.

Aktívne látky:
Bio olej z citrónovej trávy - hydratuje pleť a pomáha predchádzať vysušovaniu, detoxikuje
Organická voda z nevädze - osvieži unavenú pleť

Použitie čistiaceho gélu:
Používajte pravidelne ráno aj večer. Na vlhkú pleť naneste malé množstvo gélu a krúživými pohybmi vmasírujte prstami alebo špeciálnym kefkou do pleti. Vyhnite sa oblasti očí, zamedzte kontaktu s očami. Dôkladne opláchnite vodou a osušte.

GARNIER Bio Lemongrass Daily Moisturiser 50 ml

Starajte sa o svoju pleť so silou rastlín, ktorá ju zanechá v dokonalom stave. Bio krém od značky Garnier pleť hydratuje po celý deň, príjemne ju osvieži a vyvažuje mastné zóny. Unikátna receptúra obsahuje organické esenciálne oleje z citrónovej trávy, organickú aloe vera a rastlinný glycerín. Vyživujúci a hydratačný krém Lemongrass je ideálny pre normálnu a zmiešanú pleť.

Aktívne látky:
Bio olej z citrónovej trávy - hydratuje pleť a pomáha predchádzať vysušovaniu, detoxikuje
Aloe vera - pleť regeneruje do hĺbky
Glycerín - hydratačné účinky, poskytuje dlhodobú ochranu pred vysušovaním

Použitie pleťového krému:
Krém nanášajte každé ráno na vyčistenú pleť, jemnými krúživými pohybmi votrite a nechajte vstrebať.

zloženie

Čistiaci gél:
Aqua, Sucrose *, Coco-Betaín, Glycerín, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate Xanthan Gum, Cymbopogon Schoenanthus Oil *, Centaurea cyanus Flower Water *, Sodium Chloride, Sodium Cocoyl Glutamate, Arginine, propanediol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Eugenol, Limonene, Citral, Parfum / Fragrance

Pleťový krém:
Hordeiu vulgare Stem Water, Aqua / Water, Dicaprylyl Carbonate, Glycerín, Coco-Caprylate / Caprate, Alcohol Denat., Acacia Senegal Gum, Zea Mays Starch / Corn Starch, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Centaurea cyanus Flower Water, Arginine, Helianthus annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Coco-Betaín, propanediol, Carrageenan, Citrid Acid, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Geraniol, Eugenol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Parfum / Fragrance

Obsah sady:
GARNIER Bio Lemongrass Detox Gel Wash 150 ml
GARNIER Bio Lemongrass Daily Moisturiser 50 ml

Parametre a špecifikácia

Kód:  VBAL546
Produktové číslo:  8592807326442
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17