Obnoviť stránku

GALLUS Prostriedok na riad – mäta 900 ml

Príslušenstvo k tovaru

GALLUS Prostriedok na riad – mäta 900 ml

Potrebujete dokonale umyť a odmastiť riad? Tak siahnite po čistiacom prostriedku na riad GALLUS. Dokáže si poradiť aj s veľmi špinavými hrncami a taniermi. Stačí naniesť malé množstvo prostriedku GALLUS na hubku, umyť riad a opláchnuť ho v čistej vode. Čistič riadu príjemne vonia po mäte. Značka GALLUS je navyše kvalitná drogéria z Nemecka. Kúpte si mätový čistiaci prostriedok na riad GALLUS a zbavte sa nečistôt a mastnoty raz na vždy!

Hlavné prednosti prostriedku na riad GALLUS s vôňou mäty

  • Čistiaci prostriedok GALLUS umyje aj veľmi znečistený riad
  • Oceníte jeho príjemnú vôňu po mäte
  • Značka GALLUS je kvalitná drogéria z Nemecka

Zloženie:
Menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, <5 % amfoterické povrchovo aktívne látky, parfum, konzervačné zložky (2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,-DIOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE)


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Objem

Objem 900 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Klasický (bez špecifických vlastností)

Hmotnosť

Hmotnosť 0,9 kg
Kód:  CIS1492
Produktové číslo:  4251415301404

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08